Περιοδείες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας για το νομοσχέδιο Χατζηδάκη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Περιοδείες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας για το νομοσχέδιο Χατζηδάκη

Περιοδείες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας για το νομοσχέδιο Χατζηδάκη

Share This


 Το Σάββατο 22 Μαΐου 2021, μέλη των Οργανώσεων Μελών και της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας, μαζί με την πρώην βουλευτή Γιώτα Κοζομπόλη, πραγματοποίησαν ενημερωτική εξόρμηση στο πλαίσιο της κεντρικής εκστρατείας του κόμματος κατά του εργασιακού νομοσχεδίου Χατζηδάκη / Μητσοτάκη.

Σε ανακοίνωσή της η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας αναφέρει ότι:  «Το νομοσχέδιο έρχεται να καταργήσει το 8ωρο, να εξαλείψει τις υπερωριακές αμοιβές, να ελαστικοποιήσει τις εργασιακές σχέσεις, να καταργήσει την Επιθεώρηση Εργασίας και να υπονομεύσει το δικαίωμα στην απεργία.

Τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνομίλησαν με πολίτες και εργαζόμενους, στη Δημοτική Αγορά της Καλαμάτας και στην ευρύτερη περιοχή, μοίρασαν φυλλάδια και ενημέρωσαν για τις αντεργατικές ρυθμίσεις του νομοσχεδίου.

Η κινητοποίηση ενάντια στα νεοφιλελεύθερα σχέδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη θα αποτελέσει τη «μητέρα των μαχών» και ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα σταθεί με όλες του τις δυνάμεις στο πλευρό του κόσμου της εργασίας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages