Η πορεία της κατασκευής του Διαδημοτικού Κυνοκομείο των δήμων Καλαμάτας και Μεσσήνης - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS

Η πορεία της κατασκευής του Διαδημοτικού Κυνοκομείο των δήμων Καλαμάτας και Μεσσήνης

Η πορεία της κατασκευής του Διαδημοτικού Κυνοκομείο των δήμων Καλαμάτας και Μεσσήνης

Share This

Η πορεία της κατασκευής του Διαδημοτικού Κυνοκομείο των δήμων Καλαμάτας και Μεσσήνης βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης εργασίας, με αιρετούς και υπερεσιακά στελέχη καθώς και με μελετητές των δυο δήμων που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Μαΐου 2021, στο δημαρχείο Μεσσήνης.

Το Δήμο Καλαμάτας εκπροσώπησαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γεώργιος Φάβας καθώς και οι διευθυντές Τεχνικών και Γεωτεχνικών Υπηρεσιών.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν κυρίως τεχνοκρατικά θέματα ως προς την πορεία υλοποίησης των μελετών καθώς επίσης και ζητήματα σχετικά με την κατασκευή του διαδημοτικού καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς, το οποίο με τη λειτουργία του αναμένετε να δώσει σημαντικές λύσεις ως προς την φιλοξενία και την υγειονομική περίθαλψη των αδέσποτων ζώων.

Υπενθυμίζεται ότι το έργο είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Χ, της Πράξης: «Κατασκευή και εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς» συνολικού προϋπολογισμού 744.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης το Δήμο Μεσσήνης, στο πλαίσιο της διαδημοτικής συνεργασίας με το Δήμο Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages