Εκδήλωση από το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας για την επανέναρξη του ελληνικού τουρισμού - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Εκδήλωση από το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας για την επανέναρξη του ελληνικού τουρισμού

Εκδήλωση από το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας για την επανέναρξη του ελληνικού τουρισμού

Share This

 


Το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας, μια μόλις ημέρα από την επίσημη επανέναρξη του ελληνικού τουρισμού για την τουριστική περίοδο 2021, διοργανώνει  μια υβριδική εκδήλωση, ανοιχτή και προσβάσιμη σε όλους  (open webinar).

Η εκδήλωση γίνεται με τη στήριξη του Επιμελητήριου Μεσσηνίας και του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης & Αναψυχής Καλαμάτας.

Στόχος της εκδήλωσης, είναι να εμψυχώσει & ενδυναμώσει όλους όσους έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τον τουρισμό.

«Με την δράση μας αυτή, γεφυρώνουμε την απόσταση στις οθόνες μας. Νοιώθουμε ότι μπορούμε να περάσουμε τη ζεστασιά, την ανθρώπινη επικοινωνία, τα συναισθήματα, την εμψύχωση, την αμοιβαία εκτίμηση ΜΕΣΑ από τις οθόνες.» Αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Η παρακολουθήσει  της εκδήλωσης θα γίνει από τη σελίδα FACEBOOK του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, αύριο Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 στις 17:00 ακριβώς.

Καλεσμένος ο Δρ Γιάννης Καλογεράκης, #1 εμψυχωτικός ομιλητής στην Ελλάδα και στόχος να εμπνεύσει κι εμψυχώσει όλους όσους έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τον Ελληνικό Τουρισμό, δηλαδή ΟΛΟΥΣ!

Ποιος είναι ο Γιάννης Καλογεράκης:
Ο Γιάννης Καλογεράκης έχει ταυτίσει το όνομά του με την Ανθρωποκεντρική & Βιωματική εκπαίδευση. Ξέρει να κάνει μια δουλειά πολύ καλά. Να εμψυχώνει τους ανθρώπους και να τους βοηθά να ανακαλύπτουν το θετικό κομμάτι μέσα τους. Να το γυαλίζουν, να το αναπτύσσουν και να κάνουν θαύματα με δυνάμεις που δεν ήξεραν ότι είχαν.
Αυτό το κάνει για καμιά 39 χρόνια συνεχώς και μάλλον τα καταφέρνει γιατί συνεχίζει δυναμικά.

Εμπειρία

-Διευθυντικές θέσεις πολυεθνικών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό με συχνό πεδίο δράσης στη διεθνή αγορά
– Επισκέπτης καθηγητής αγγλικών και ελληνικών πανεπιστημίων
– Έχει στο ενεργητικό του πληθώρα ανακοινώσεων και ομιλιών σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια
– Έχει οργανώσει, αναπτύξει και εκπαιδεύσει αλυσίδες franchising στην Ελληνική, Ευρωπαϊκή και αγορά της Μέσης Ανατολής.
– 38 χρόνια καταθέτει τη μοναδική Ανθρωποκεντρική & Βιωματική προσέγγισή του στην εκπαίδευση, ενδυνάμωση και εμψύχωση στελεχών επιχειρήσεων

Πτυχία

– B.Sc. (Hons) Naval Architecture
– M.Sc. σε Διοίκηση – Οργάνωση Επιχειρήσεων
– Διδακτορικό (Ph.D) στην Εφαρμογή της Υψηλής Τεχνολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages