Ομάδες εκβιαστών που δρουν (εκτός Αττικής) σε Πάτρα, Αγρίνιο, Ζάκυνθο, Καλαμάτα και Μύκονο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ομάδες εκβιαστών που δρουν (εκτός Αττικής) σε Πάτρα, Αγρίνιο, Ζάκυνθο, Καλαμάτα και Μύκονο

Ομάδες εκβιαστών που δρουν (εκτός Αττικής) σε Πάτρα, Αγρίνιο, Ζάκυνθο, Καλαμάτα και Μύκονο

Share This

 


Ομάδες εκβιαστών που δρουν (εκτός Αττικής) σε Πάτρα, Αγρίνιο, Ζάκυνθο, Καλαμάτα και Μύκονο, αναφέρει στην απόρρητη έκθεση που κατέθεσε στον εισαγγελέα το Αρείου Πάγου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Καθημερινή της Κυριακής στην απόρρητη έκθεση της Ασφάλειας Αττικής που παρέδωσε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα ο Μ. Χρυσοχοΐδης, υπάρχουν εκτενείς αναφορές για δράση μπράβων και εκβιαστών που σε ότι αφορά στη δυτική Ελλάδα, η δράση τους εστιάζεται σε Πάτρα και Αγρίνιο. 

Στις περίπου 100 σελίδες του απόρρητου εγγράφου αναλύονται με λεπτομέρειες η διάρθρωση και η δράση των πιο ισχυρών εγκληματικών ομάδων με έδρα κυρίως την Αττική. Εκβιασμοί, δολοφονίες, λαθρεμπόριο και επιχειρήσεις-βιτρίνες περιγράφονται στην έκθεση.

Στόχος της πρωτοβουλίας Χρυσοχοϊδη είναι η δημιουργία μίας ομάδας κρούσης αστυνομίας και Δικαιοσύνης η οποία θα αναλάβει μιας ευρείας κλίμακας έρευνας για την ελληνική μαφία στα πρότυπα της επιχείρησης «καθαρά χέρια» που διεξήχθη στην Ιταλία την δεκαετία του ’90. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages