Καραλής : «Οι προσδοκίες έρχονται σε “σύγκρουση” με τις διαπιστώσεις» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Καραλής : «Οι προσδοκίες έρχονται σε “σύγκρουση” με τις διαπιστώσεις»

Καραλής : «Οι προσδοκίες έρχονται σε “σύγκρουση” με τις διαπιστώσεις»

Share This

 


«Εδώ και αρκετό καιρό είχαμε επισημάνει ότι οι κυοφορούμενες (τότε) διμερείς συμφωνίες θα έπρεπε να αποκτήσουν περιεχόμενο. Δυστυχώς, αν κρίνουμε από την πρόσφατη κατάταξη της Ελλάδας στην πορτοκαλί ζώνη  από τη Βρετανία, αποδείχθηκε ότι η συμφωνία με την κυβέρνηση του Λονδίνου ακόμα και αν κυοφορείτο, οδηγήθηκε, τελικά, στην “άμβλωση”.» Επισημαίνει σε γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας Δημήτρης Καραλής.

Επίσης, ο κ. Καραλής τονίζει ότι: «Εμείς οι παλιότεροι της γενιάς των ξενοδόχων που έχουμε, εδώ και δεκαετίες, αντιμετωπίσει τα πάνδεινα από τα “σκαμπανεβάσματα” του τουρισμού στη χώρα μας, δεν χάνουμε, παρόλα αυτά την αισιοδοξία μας. Και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι, διαχρονικά, ενώ η ιδιωτική πρωτοβουλία κινείτο με τον ανελκυστήρα, το κράτος προτιμούσε .. τις σκάλες. Και εφέτος, λοιπόν, χαιρετίζοντας το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου, δηλώνουμε ότι θα κρατήσουμε ψηλά τη σημαία του Ελληνικού τουρισμού, φροντίζοντας με τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό μας να προσελκύσουμε και να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας που επισκεπτόμενοι τον τόπο μας θα φροντίσουν να κρατήσουν μαζί μας όρθια και την Εθνική Οικονομία.»

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:

Διανύουμε την τελική ευθεία πριν την επίσημη έναρξη της τουριστικής περιόδου και οι προσδοκίες έρχονται σε “σύγκρουση” με τις διαπιστώσεις. Οι αιτίες αναζητούνται ανάμεσα σε όσα θα θέλαμε και μπορούμε ως χώρα να πετύχουμε και όσα τελικά καταφέρνουμε. Πολύ περισσότερο που οι ξένοι είναι, κυρίως, εκείνοι που, κυριολεκτικά, λογαριάζουν χωρίς τον ( Έλληνα) ξενοδόχο.

Εδώ και αρκετό καιρό είχαμε επισημάνει ότι οι κυοφορούμενες (τότε) διμερείς συμφωνίες θα έπρεπε να αποκτήσουν περιεχόμενο. Δυστυχώς, αν κρίνουμε από την πρόσφατη κατάταξη της Ελλάδας στην πορτοκαλί ζώνη  από τη Βρετανία, αποδείχθηκε ότι η συμφωνία με την κυβέρνηση του Λονδίνου ακόμα και αν κυοφορείτο, οδηγήθηκε, τελικά, στην “άμβλωση”.

Εμείς οι παλιότεροι της γενιάς των ξενοδόχων που έχουμε, εδώ και δεκαετίες, αντιμετωπίσει τα πάνδεινα από τα “σκαμπανεβάσματα” του τουρισμού στη χώρα μας, δεν χάνουμε, παρόλα αυτά την αισιοδοξία μας. Και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι, διαχρονικά, ενώ η ιδιωτική πρωτοβουλία κινείτο με τον ανελκυστήρα, το κράτος προτιμούσε .. τις σκάλες. Και εφέτος, λοιπόν, χαιρετίζοντας το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου, δηλώνουμε ότι θα κρατήσουμε ψηλά τη σημαία του Ελληνικού τουρισμού, φροντίζοντας με τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό μας να προσελκύσουμε και να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας που επισκεπτόμενοι τον τόπο μας θα φροντίσουν να κρατήσουν μαζί μας όρθια και την Εθνική Οικονομία.

Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσαμε, σε αυτή την προσπάθεια, να μην είμαστε μόνοι. Και, κυρίως, να μη μένουμε παραπλανημένοι.
Ωστόσο, θα πράξουμε και πάλι το επαγγελματικό μας καθήκον και θέλουμε να πιστεύουμε ότι στο τέλος της περιόδου θα κλείσουμε τα ξενοδοχεία μας με λιγότερη ανησυχία από ότι τα ανοίξαμε
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages