Συμβολική κινητοποίηση της Τ.Ο. Μεσσηνίας της ΚΝΕ για τη νέα σφαγή των Παλαιστινίων - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συμβολική κινητοποίηση της Τ.Ο. Μεσσηνίας της ΚΝΕ για τη νέα σφαγή των Παλαιστινίων

Συμβολική κινητοποίηση της Τ.Ο. Μεσσηνίας της ΚΝΕ για τη νέα σφαγή των Παλαιστινίων

Share This

 


Η Τομεακή Οργάνωση Μεσσηνίας της ΚΝΕ 
πραγματοποίησε συμβολική κινητοποίηση στο κέντρο της Καλαμάτας,  καταδικάζοντας όπως σημείωσε  “τη νέα σφαγή των Παλαιστινίων από τις ισραηλινές δυνάμεις που πραγματοποιείται με τη στήριξη των ΗΠΑ – ΕΕ καθώς και της ελληνικής κυβέρνησης, ενημερώνοντας στους νέους της πόλης και κρατώντας πανό με σύνθημα «Καμία συνεργασία με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ. Λευτεριά στην Παλαιστίνη».

Εδώ και τώρα καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να σταματήσει την επικίνδυνη πολιτική “αναβάθμισης” της στρατιωτικής συνεργασίας με το Ισραήλ, που ακολούθησαν όλες οι κυβερνήσεις διαδοχικά. Αυτή η πολιτική δίνει άλλοθι στα εγκλήματα σε βάρος ενός ολόκληρου λαού που διεκδικεί τα στοιχειώδη δικαιώματά του απέναντι στην επικίνδυνη πολιτική του Ισραήλ για την προσάρτηση παλαιστινιακών εδαφών στη Δυτική Όχθη και για τη συνέχιση της κατοχής στα παλαιστινιακά εδάφη.

Να προχωρήσει άμεσα η αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους από την Ελλάδα, αξιοποιώντας την ομόφωνη απόφαση της Βουλής του 2015.

Για να σταματήσει το έγκλημα,

για να ζουν οι λαοί ειρηνικά στον τόπο τους”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages