ΑΛΑΞΕ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΔΙΟΚΛΗΣ Α.Ε. - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΛΑΞΕ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΔΙΟΚΛΗΣ Α.Ε.

ΑΛΑΞΕ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΔΙΟΚΛΗΣ Α.Ε.

Share This

 


Παράδοση – παραλαβή σήμερα, Τετάρτη 12 Μαΐου 2021, στη διοίκηση της ΔΙΟΚΛΗΣ Α.Ε., με τον Μιχάλη Αντωνόπουλο να διαδέχεται στην Προεδρία τον Αναστάσιο Σκοπετέα. Σε δηλώσεις που ακολούθησαν, υπήρξε αναφορά στο ρόλο της δημοτικής επιχείρησης, σε έργα και δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί αλλά και στο σχεδιασμό που υπάρχει για το επόμενο διάστημα.

Σημειώνεται ότι η κύρια δραστηριότητα της ΔΙΟΚΛΗΣ Α.Ε. είναι η διαχείριση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου και στο πλαίσιο της πανδημίας εντάσσεται στις πληττόμενες επιχειρήσεις. Σύμφωνα με τον απερχόμενο Πρόεδρο, η συνολική απώλεια εσόδων σε συνέχεια εφαρμογής κυβερνητικών αποφάσεων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας έως και τον Απρίλιο 2021 ανήλθε σε 167.561,86 €, ποσό που αντιστοιχεί στο 40% περίπου των ετήσιων εσόδων της Εταιρείας.

Από την πλευρά του ο νέος Πρόεδρος Μ. Αντωνόπουλος, χαρακτήρισε τη ΔΙΟΚΛΗΣ Α.Ε. ως την πλέον παραγωγική επιχείρηση του Δήμου, αναφέροντας ότι αποτελεί τιμή για τον ίδιο η ανάληψη των καθηκόντων του Προέδρου της. Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά στα προβλήματα που είναι αποτέλεσμα των επιπτώσεων της πανδημίας, τα οποία σύμφωνα με τον κ. Αντωνόπουλο θα αντιμετωπιστούν με τη συνεργασία όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages