ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ για διανοίξεις οδών στην παραλία της Καλαμάτας - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ  για διανοίξεις οδών στην παραλία της Καλαμάτας

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ για διανοίξεις οδών στην παραλία της Καλαμάτας

Share This

 Επιλύθηκαν διαδικαστικά ζητήματα που αφορούν διανοίξεις οδών στην παραλία. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της προγραμματισμένης συνάντησης με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιο για θέματα χωροταξίας και αστικού περιβάλλοντος Νίκο Ταγαρά που είχε την Πέμπτη 6 Μαΐου 2021 στο ΥΠΕΝ, ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος.

Κατά τη συνάντηση εξετάστηκαν θέματα που σχετίζονται με το αναπτυξιακό δάνειο των 4 εκατ. € που ο Δήμος αναμένεται να λάβει από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων προκειμένου να προχωρήσουν οι διανοίξεις των οδών Βουλγαροκτόνου, Μ. Αλεξάνδρου, Μεθώνης, Υψηλάντου, Κορώνης και Παπανικολή.

Υπενθυμίζεται ότι είχαν υπάρξει ορισμένα διαδικαστικά ζητήματα, κυρίως με τις προθεσμίες, όπως το 18μηνο από την δικαστική απόφαση που όριζε τις τιμές για τις αποζημιώσεις των ιδιοκτητών στην πράξη αναλογισμού που αφορούσε την οδό Βουλγαροκτόνου.

Ο Υπουργός ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Δημάρχου και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει τροπολογία προκειμένου να ξεπεραστούν τα θέματα αυτά και να τρέξει η διαδικασία για την εκταμίευση του δανείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages