Διαδικτυακή εκδήλωση συμπαραγωγή των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας, Θιάσου Ωκύπους και Ομάδας 7 - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS

Διαδικτυακή εκδήλωση συμπαραγωγή των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας, Θιάσου Ωκύπους και Ομάδας 7

Διαδικτυακή εκδήλωση συμπαραγωγή των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας, Θιάσου Ωκύπους και Ομάδας 7

Share This

 


Το εργαστήριο συγκριτικής γραμματολογίας και θεωρίας της λογοτεχνίας (ΕΣΓΘΛ/CCLT) παρουσιάζει τον θίασο Ωκύπους στη διαδικτυακή σειρά εκδηλώσεων -δράσεων «Αποσπάσματα ενός δείπνου: Επιστολές από μακριά». Η δράση τέταρτη θα λάβει χώρα την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021 και φέρει τον τίτλο: «Ἡμερολόγιον περιοδείας ἐν Ῥωσσίᾳ: ὁ Σταφιδαπόστολος».

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ chef ¨ MARIANA KÚTULAS VRSALOVIĆ δημιουργός θεάτρου, ΙΛΙΑΝΑ ΠΑΖΑΡΖΗ ηθοποιός, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΟΛΕΝΑΚΗΣ συγγραφέας, ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΥΡΝΑ σκηνογράφος-θεατρολόγος, ΓΙΩΡΓΟΣ TENORMAN ΤΖΙΟΥΒΑΡΑΣ τραγουδιστής, συνθέτης, συγγραφέας,ΑΝΝΑ ΤΣΙΧΛΗ-BOISSONNAS δραματολόγος-σκηνοθέτις.

 

Η διαδικτυακή σειρά εκδηλώσεων-δράσεων του Εργαστηρίου ΣΓΘΛ/CCLT έχει ερευνητικό χαρακτήρα. Ο διάλογος με το κοινό θα τροφοδοτήσει τις εν εξελίξει καλλιτεχνικές δράσεις, που πραγματοποιούνται μέσω ταχυδρομικών αποστολών σε συνέχειες, προσεγγίζοντας μορφές δημιουργίας επιστολικής τέχνης με διαφορετικά εκφραστικά μέσα, από τη λογοτεχνία και τη μαγειρική μέχρι τη μουσική και τα εικαστικά.

Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας zoom, με ώρα έναρξης 19:00.

Εφόσον επιθυμείτε να τις παρακολουθήσετε, παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη δήλωση συμμετοχής (εάν το έχετε ήδη κάνει για τις προηγούμενες δράσεις, δεν χρειάζεται να επαναληφθεί η εγγραφή), διαθέσιμη στον σύνδεσμο: https://forms.gle/mfdAj4aDvXJLmvhKA

Με την εγγραφή σας θα σας αποσταλεί ο σύνδεσμος για τη σύνδεσή σας και ο φάκελος της τέταρτης δράσης.

Η επιστολική δράση «Αποσπάσματα ενός δείπνου: επιστολές από μακριά» είναι μία συμπαραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας, του Θιάσου Ωκύπους και της Ομάδας7, που υλοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Ιδρύματος Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages