450 ΑΤΟΜΑ ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΙΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

450 ΑΤΟΜΑ ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΙΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

450 ΑΤΟΜΑ ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΙΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Share This

Περισσότερα από 450 άτομα έχει νοσηλεύσει μέσα στο διάστημα των τελευταίων 8 μηνών στο πλαίσιο της έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού και του δεύτερου «κύματος» που ταλαιπώρησε και εξακολουθεί ως έναν βαθμό, τη χώρα μας, το Νοσοκομείο της Καλαμάτας που ανταπεξήλθε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη δύσκολη αυτή κατάσταση. Όπως σημείωσε παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best η διοικήτρια του νοσηλευτικού ιδρύματος, Ελένη Αλειφέρη, ειδικά η ΜΕΘ Covid φιλοξένησε πολλούς ασθενείς και από άλλες περιοχές της Πελοποννήσου όπως συνέβη και στην κλινική Covid, τονίζοντας πως η εικόνα στη Μεσσηνία, ήταν πάντα, πολύ καλή, τονίζοντας πως την κατάκτηση αυτή, πρέπει να την προστατεύσουμε. 
Στο πλαίσιο αυτό, η κα Αλειφέρη, κάλεσε όλους να συνεχίσουν να είναι πολύ προσεκτικοί, αφού όπως είπε, «τις ζωές δεν τις μετράμε με αριθμούς»! Χαρακτηριστικές ήταν οι αναφορές της και στους εμβολιασμούς που συνεχίζονται απρόσκοπτα, όπως επίσης στην ανάγκη τήρησης όλων των μέτρων προστασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages