Tη συνεργασία του με το Μιχ. Αντωνόπουλο σφράγισε ο Θαν. Βασιλόπουλος - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Tη συνεργασία του με το Μιχ. Αντωνόπουλο σφράγισε ο Θαν. Βασιλόπουλος

Tη συνεργασία του με το Μιχ. Αντωνόπουλο σφράγισε ο Θαν. Βασιλόπουλος

Share This

 


Θα αναλάβει τη θέση του προέδρου της «ΔΙΟΚΛΗΣ Α.Ε.»

Ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, ανακοίνωσε σήμερα, Παρασκευή 9 Απριλίου 2021, τη συνεργασία του με τον επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ανεξάρτητη συμμαχία πολιτών», δημοτικό σύμβουλο Μιχάλη Αντωνόπουλο. Ο Δήμαρχος στην ερχόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα προτείνει τον κ. Αντωνόπουλο για τη θέση του προέδρου της «ΔΙΟΚΛΗΣ Α.Ε.».

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος ανέφερε: «Καλωσορίζουμε τη συνεργασία με τον συνάδελφο αυτοδιοικητικό Μιχάλη Αντωνόπουλο. Με τον Μιχάλη μας συνδέει φιλία πολλών ετών, καθώς ακολουθήσαμε κοινή πορεία στα πρώτα μας αυτοδιοικητικά βήματα. Το 2006 ήμασταν συνυποψήφιοι στον συνδυασμό του Ντίνου Τσερώνη, το 2010 με τον Παναγιώτη Νίκα και τώρα ήρθε ο καιρός να ενώσουμε πάλι δυνάμεις ώστε να υπηρετήσουμε το κοινό καλό, να προσφέρουμε στον τόπο μας. Ο Μιχάλης Αντωνόπουλος είναι ένας άνθρωπος καταξιωμένος επαγγελματικά, εργατικός, έντιμος και αυτό το αναγνωρίζουν όλοι. Πάντα με καθαρές θέσεις και απόψεις και επιχειρηματολογώντας υπέρ αυτών. Σε αυτό το πλαίσιο θα προτείνω στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. τον Μιχάλη Αντωνόπουλο ως πρόεδρο της ΔΙΟΚΛΗΣ Α.Ε. Ένα νομικό πρόσωπο σημαντικό, είχε την τύχη τα τελευταία χρόνια να το υπηρετούν πρόεδροι αλλά και Δ.Σ. που έκαναν μεγάλη προσπάθεια ώστε να βελτιωθούν οι εκεί συνθήκες, αναφέρομαι στον Γιώργο Φάβα και τελευταία στον Αναστάσιο Σκοποτέα. Είμαι βέβαιος ότι μόλις ο Μιχάλης αναλάβει την προεδρία του νομικού προσώπου, η μεθοδικότητα και η εργατικότητα που τον διακρίνει θα φέρει θετικά αποτελέσματα».

Ακολούθως σε δηλώσεις του ο κ. Αντωνόπουλος ανέφερε: «Θέλω με τη σειρά μου να ευχαριστήσω και να υπογραμμίσω την ευχάριστη θέση στην οποία βρίσκομαι και την τιμή που έχω, να συνεργαστώ με τη Δημοτική Αρχή και με τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, στην προσπάθεια που κάνει για το Δήμο, για την πόλη, για τον τόπο μας. Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω απ’ αυτά που μου περισσεύουν, από το χρόνο και τη διάθεση που έχω για τα κοινά και στη σημερινή Δημοτική Αρχή, την οποία βλέπω με εμπιστοσύνη. Θεωρώ ότι ο Θανάσης Βασιλόπουλος ως Δήμαρχος κάνει μία πολύ αξιόλογη προσπάθεια, η οποία βρίσκει συμπαραστάτες και πιστεύω όλα αυτά τα οποία γίνονται έχουν ένα μεγάλο -αν θέλετε- αντίκρισμα στους πολίτες. Βλέπω ότι ο σημερινός Δήμαρχος αγγίζει και μία άλλη πλευρά της σημερινής πραγματικότητας κι αυτό είναι που με ενθουσιάζει και πραγματικά θέλω να βρίσκομαι μαζί του, να ξεκινήσουμε αυτή τη συνεργασία. Συνεργαζόμενοι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα για τον τόπο μας, αυτό είναι κάτι που δεν το αμφισβητεί κανείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages