«Πανδημία: ιικό φορτίο στα λύματα, self-test και πρόβλεψη της εξέλιξης» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

 «Πανδημία: ιικό φορτίο στα λύματα, self-test και πρόβλεψη της εξέλιξης»

«Πανδημία: ιικό φορτίο στα λύματα, self-test και πρόβλεψη της εξέλιξης»

Share This


«Πανδημία: ιικό φορτίο στα λύματα, self-test και πρόβλεψη της εξέλιξης» είναι το θέμα διαδικτυακής επιστημονικής συζήτησης που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 και ώρα 20.00 μέσα από τον ιστότοπο του Δήμου Καλαμάτας και τις σελίδες του Δήμου στα κοινωνικά δίκτυα.

Η εν λόγω πρωτοβουλία εντάσσεται στις προτάσεις που κατέθεσε στον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, ο επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας του ΕΚΠΑ Παναγιώτης Χαλβατσιώτης, στο πλαίσιο της τακτικής επικοινωνίας που υπάρχει για ζητήματα υγείας και άθλησης.

Κατά τη συζήτηση, οι εισηγητές θα εισηγούνται επί ερωτημάτων που θα τους έχουν τεθεί, για 15 λεπτά ο καθένας και στη συνέχεια στο πλαίσιο συζήτησης θα απαντώνται ερωτήματα, τα οποία θα τίθενται από συμμετέχοντες και πολίτες που θα παρακολουθούν.

Ομιλητές στην πρώτη διαδικτυακής επιστημονικής συζήτησης θα είναι οι Ν. Θωμαΐδης, Καθηγητής Αναλυτικής Χημείας του ΕΚΠΑ και Δ. Παρασκευής, Αναπληρωτής Καθηγητής Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ, ενώ συντονιστής θα είναι ο Παναγιώτης Χαλβατσιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages