ΕΠΑΦΕΣ με Φορείς και Συλλόγους στη Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΠΑΦΕΣ  με Φορείς και Συλλόγους στη Μεσσηνία

ΕΠΑΦΕΣ με Φορείς και Συλλόγους στη Μεσσηνία

Share This


 Σειρά συναντήσεων είχε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου στο Διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας στην Καλαμάτα, το βράδυ της Δευτέρας 12 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαμάτας Ελένη Αλειφέρη και τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας Δημήτρη Λαμπρόπουλο, με τους οποίους συζήτησαν για την πορεία της πανδημίας, τη διαχείρισή της καθώς και για ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις υποδομές των δύο νοσοκομείων, αλλά και για την υποστήριξη της Περιφέρειάς.
Ο Π. Νίκας ευχαρίστησε τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαμάτας και ζήτησε να μεταφερθούν οι ευχαριστίες προς όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου, διότι το Νοσοκομείο της Καλαμάτας ηγήθηκε του αγώνα της Περιφέρειας εναντίον του κορονοϊού και υποδέχθηκε περιστατικά από όλες τις περιοχές της Πελοποννήσου. Και, προφανώς, η ανταπόκριση, όσον αφορά τα αιτήματα του Νοσοκομείου Καλαμάτας προς την Περιφέρεια, ήταν απόλυτη σε όλα τα επίπεδα.
Σχετικά με το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, ο Περιφερειάρχης έδωσε την υπόσχεση ότι με την παράδοση της μελέτης και την έγκρισή της από το Υπουργείο Υγείας η Περιφέρεια θα μπορέσει να συνδράμει και το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.
Ο Περιφερειάρχης συνάντησε επίσης:

  • το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Αρφαρών για τη βελτίωση του αθλητικού χώρου στα Αρφαρά. Να σημειωθεί ότι τα Αρφαρά είναι ένα χωριό που διαθέτει όλες τις βαθμίδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, έχει ικανό αριθμό μαθητών, επομένως πρέπει να υπάρχουν καλές αθλητικές εγκαταστάσεις.
  • τον Πρόεδρο του Συλλόγου «οι Φίλοι του ποταμού Καρυάς», ενός ποταμού που είχε νερό όλο το χρόνο, στην περιοχή του Ριζόμυλου και διαθέτει πεζοπορική διαδρομή ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς. Ο Περιφερειάρχης έδωσε εντολή να εκταμιευθεί ένα ικανό ποσό, ώστε να γίνει καθαρισμός του μονοπατιού που διέρχεται δίπλα στην κοίτη του ποταμού.

Τέλος, ο Περιφερειάρχης είχε και συνάντηση για τον ΓΟΕΒ, όπου υπέγραψε σύμβαση για την εκτέλεση απαραίτητων εργασιών στο δίκτυο του ΓΟΕΒ και τόνισε τη στρατηγική της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη συνολική αναβάθμιση του εν λόγω Οργανισμού, προκειμένου να εξυγιανθεί οικονομικά και να εξυπηρετεί τους αγρότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages