Θέματα που απασχολούν την Κοινότητα Βέργας στο Δημαρχείο... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Θέματα που απασχολούν την Κοινότητα Βέργας στο Δημαρχείο...

Θέματα που απασχολούν την Κοινότητα Βέργας στο Δημαρχείο...

Share This

 


Θέματα που απασχολούν την Κοινότητα Βέργας, αποτέλεσαν το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 1η Απριλίου 2021 στο Δημαρχείο Καλαμάτας, υπό τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο.

Στη σύσκεψη, συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Γ. Μπάκας, Ν. Μπασακίδης και Δ. Μαστραγγελόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βέργας Γ. Κουρεντζής, τα μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας Βέργας Ι. Καμπουγέρης, Π. Κότσης, Ε.Γ. Πανταζής, Ε.Ι. Πανταζής, Π. Χειλάς, υπηρεσιακοί παράγοντες και στελέχη του Δήμου και της ΔΕΥΑΚ.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το έργο «Βελτίωση τοπικής οδού Άνω – Κάτω Βέργας, τμήμα έργου διάνοιξης οδού στη Δημοτική Κοινότητα Βέργας (άνω τμήμα)» και τα προβλήματα που έχουν εμφανιστεί κατά την εφαρμογή της μελέτης, προϊόν δωρεάς προς την Κοινότητα. Υπήρξε ενημέρωση για την υφιστάμενη κατάσταση, συζήτηση και κοινή απόφαση, να κινηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται για την τροποποίησή της, εξέλιξη που επιθυμεί και το Συμβούλιο Κοινότητας Βέργας.

Επίσης, υπήρξε ενημέρωση και συζήτηση, για την πορεία της πολεοδομικής μελέτης και για την Πράξη Εφαρμογής που ακολουθεί, για θέματα που αφορούν την αναθεώρηση του Γ.Π.Σ. (αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες εβδομάδες), για τον Παιδικό Σταθμό, καθώς και για διάφορα έργα, υδραυλικά κι άλλα.

Σημειώνεται ότι το Συμβούλιο Κοινότητας Βέργας, κατέθεσε προς τον Δήμαρχο σχετικό υπόμνημα, που περιλαμβάνει διάφορα ζητήματα της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages