Αθανασόπουλος: «Οι εργασίες αναβάθμισης στο Δημοτικό Στάδιο εξελίσσονται με εντατικούς ρυθμούς» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αθανασόπουλος: «Οι εργασίες αναβάθμισης στο Δημοτικό Στάδιο εξελίσσονται με εντατικούς ρυθμούς»

Αθανασόπουλος: «Οι εργασίες αναβάθμισης στο Δημοτικό Στάδιο εξελίσσονται με εντατικούς ρυθμούς»

Share This

 


Ένα σπουδαίο έργο με υψηλές προδιαγραφές, το Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης, θα είναι έτοιμο προς χρήση σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα στο τέλος του καλοκαιριού, καθώς οι εργασίες αναβάθμισης συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Τη χαρά του για την αναβάθμιση του εμβληματικού σταδίου εξέφρασε σήμερα  στον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο, ο ομοσπονδιακός προπονητής Στίβου Γιώργος Πομάσκι κατά την επίσκεψή του στο στάδιο, τονίζοντας ότι διαθέτει το ιδανικό πλεονέκτημα κατασκευής του με φορά ανέμου βορρά-νότου, ιδανικό για τις προπονήσεις και τους αγώνες των αθλητών. Ο κ. Πομάσκι συνοδευόταν από τον παγκόσμιο πρωταθλητή του στίβου στο άλμα εις μήκος Λούη Τσάτουμα, τους πρωταθλητές Ευρώπης Βούλα Παπαχρήστου και Μίλτο Τεντόγλου, καθώς αθλητές της ομάδας του που προπονεί στη Μεσσηνία.

Δήλωσε έκπληκτος για την πρόβλεψη των ειδικών ώστε να διαμορφωθεί ένα τέτοιο σύγχρονο στάδιο που θα διευκολύνει πολύ τα αγωνίσματα του στίβου αλλά και χαρούμενος για το προσωπικό ενδιαφέρον του Δημάρχου για την προώθηση του έργου, ώστε να έχουν οι αθλητές έναν ιδανικό χώρο για προπονήσεις. Πρόσθεσε ότι θα επισκεφτεί ξανά το Στάδιο μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες και θα το διαφημίσει στις ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να προπονηθούν στην Καλαμάτα, καθώς λόγω κλίματος μπορούν να γίνουν προπονήσεις Οκτώβριο και Νοέμβριο καθώς και Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο.

Επιμέρους λεπτομέρειες που θα βοηθήσουν περαιτέρω στις προπονήσεις επισήμανε ο κ. Πομάσκι με τις οποίες συμφώνησε ο Λούης Τσάτουμας.

Ο κ. Αθανασόπουλος ενημέρωσε ότι οι εργασίες αναβάθμισης στο Δημοτικό Στάδιο εξελίσσονται με εντατικούς ρυθμούς ώστε να έχουν ολοκληρωθεί στο τέλος Αυγούστου. Αναλυτικότερα, οι εργασίες περιλαμβάνουν τοποθέτηση ταρτάν, 6άρι κουλουάρ, με βοηθητική λωρίδα 1,5 μ., πυλώνες φωτισμού, τοποθέτηση 400 καθισμάτων στην εξέδρα και  ανακατασκευή του χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου. Εξέφρασε την πεποίθηση ότι το Δήμος Μεσσήνης αλλάζει σελίδα στον τομέα του αθλητισμού καθώς θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και του μαζικού αθλητισμού και θα δώσει τη δυνατότητα σε νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον κλασικό αθλητισμό σε έναν αθλητικό χώρο με άρτιες προδιαγραφές. Ταυτόχρονα, θα προσελκύσει αθλητικό τουρισμό, καθώς από το φθινόπωρο -όπως εκτίμησε και ο κ. Πομάσκι- θα μπορούν οι διακεκριμένοι πρωταθλητές να χρησιμοποιήσουν το Στάδιο για τις προπονήσεις τους.

Στη σημερινή επίσκεψη στο γήπεδο παραβρέθηκαν ακόμα οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Καλοφωλιάς και Μπάμπης Μακρής και επίσης οι αθλητές Παναγιώτης Ματζουρογιάννης, Άρτεμις Αναστασίου, Σπυριδούλα Καρύδη, Άλεξ Περιστέρης, Νίκος Ανδρικόπουλος, Οδυσσέας Μουλάς, Ελευθερία Χριστογεώργου και Μαρία Καβαλιέρου.

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages