Συνεχίζονται οι εργασίες διαμόρφωσης πεζοδρομίων στη Μεσσήνη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συνεχίζονται οι εργασίες διαμόρφωσης πεζοδρομίων στη Μεσσήνη

Συνεχίζονται οι εργασίες διαμόρφωσης πεζοδρομίων στη Μεσσήνη

Share This

 


Συνεχίζονται οι εργασίες διαμόρφωσης πεζοδρομίων στην πόλη της Μεσσήνης, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας που γίνεται ώστε να προωθηθούν έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών. Ο Δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος, επέβλεψε σήμερα Πέμπτη 8 Απριλίου τις συνεχιζόμενες εργασίες στη συμβολή των οδών Δαρειώτου και Αγίου Ιωάννου, παρουσία των αντιδημάρχων Δημήτρη Γαλιάτσου και Δημήτρη Καλοφωλιά.

Οι παρεμβάσεις αφορούν διαμόρφωση νέων πεζοδρομίων στη διασταύρωση των οδών Δαρειώτου και Αγίου Ιωάννου και της οδού Παπανδρέου από Σωτήρη Πατατζή έως τη διασταύρωση με την Αριστομένους, σε συνολικό μήκος περίπου 750 μέτρων. Οι προαναφερόμενοι δρόμοι στερούνταν μέχρι τώρα αυτών των απαραίτητων υποδομών και με τις εργασίες γίνονται πιο χρηστικοί και ασφαλείς για τους πολίτες.

«Οι παρεμβάσεις έχουν διττό χαρακτήρα. Αφενός θα προσφέρουν ασφαλή μετακίνηση και άνετη πρόσβαση των πολιτών και αφετέρου η καθαριότητα και η περιβαλλοντική αναβάθμιση της πόλης, θα βελτιώσουν τη συνολική εικόνα της. Ο πολιτισμός της καθημερινότητας γίνεται πράξη με μικρές υποδομές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πολιτών», σημείωσε ο Δήμαρχος Μεσσήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages