Διήμερη εκπαίδευση για τους επαγγελματίες εστίασης και φιλοξενίας από τον δήμο Πύλου-Νέστορος - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Διήμερη εκπαίδευση για τους επαγγελματίες εστίασης και φιλοξενίας από τον δήμο Πύλου-Νέστορος

Διήμερη εκπαίδευση για τους επαγγελματίες εστίασης και φιλοξενίας από τον δήμο Πύλου-Νέστορος

Share This

  Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος σε συνεργασία με το Μανιατάκειον Ίδρυμα, σ


τα πλαίσια των επιμορφωτικών δράσεων για τη Μεσογειακή Διατροφή, υλοποιεί διήμερη εκπαίδευση για τους επαγγελματίες Εστίασης και Φιλοξενίας με θέμα:

«Η Μεσογειακή Διατροφή ως εργαλείο για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων του Δήμου Πύλου-Νέστορος».

Οι διαλέξεις επικεντρώνονται στον τρόπο ανάπτυξης των επιχειρήσεων του Δήμου Πύλου-Νέστορος, με γνώμονα την πλούσια πολιτιστική και διατροφική κληρονομιά του τόπου μας και την προώθηση αυτής στους επισκέπτες.

Με τη συμμετοχή κορυφαίων στελεχών από τον χώρο της Εστίασης και του Τουρισμού, προσφέρεται στους επιχειρηματίες της περιοχής η δυνατότητα να γνωρίσουν τον τρόπο με τον οποίο θα αναδείξουν την τοπική μας κουλτούρα, επωφελούμενοι από τα εξαιρετικά αγροτικά τοπικά προϊόντα, ενώ θα μεταφέρουν τους προβληματισμούς τους σε ένα ευρύτερο κοινό, εξασφαλίζοντας  την αναγκαία τεχνογνωσία για την ανάπτυξή των επιχειρήσεών τους.

Η διήμερη εκπαίδευση θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom, στις 23 και 24 Απριλίου 2021. Παρέχεται από τον Δήμο Πύλου-Νέστορος δωρεάν προς τους επιχειρηματίες Εστίασης και Διαμονής, με αυστηρή προτεραιότητα σε όσους δραστηριοποιούνται στην επικράτειά του και κάνουν προεγγραφή, καθώς η θέσεις είναι περιορισμένες.

Για συμμετοχή μπορείτε να επικοινωνείτε καλώντας στα τηλέφωνα 2723360211, 2723360202 ή στέλνοντας E-mail στην ηλ. διεύθυνση dpylounestoros@gmail.com .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages