Αυτοκινούμενη ηλεκτρική σκούπα πεζού χειριστή απέκτησε ο Δήμος Μεσσήνης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αυτοκινούμενη ηλεκτρική σκούπα πεζού χειριστή απέκτησε ο Δήμος Μεσσήνης

Αυτοκινούμενη ηλεκτρική σκούπα πεζού χειριστή απέκτησε ο Δήμος Μεσσήνης

Share This

 


Μία νέα αυτοκινούμενη ηλεκτρική σκούπα πεζού χειριστή που θα συμβάλει καθοριστικά στην αναβάθμιση της εικόνας της Μεσσήνης απέκτησε ο Δήμος.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας εμπλουτίζεται με νέο καινοτόμο εξοπλισμό οδοκαθαρισμού, καθώς η αυτοκινούμενη σκούπα, έχει μηδενικούς ρύπους, αθόρυβη λειτουργία και εξαιρετική αποτελεσματικότητα που θα ενισχύσει κατά πολύ τον καθαρισμό στα πεζοδρόμια, στο οδόστρωμα και στις πλατείες. Επιπλέον διαθέτει κάδο χωρητικότητας 240 λίτρων, 8ωρη περίπου αυτονομία και ταχύτητα έως 6 χλμ. την ώρα, η οποία καθορίζεται από τον χειριστή. Η χρήση της βελτιώνει σημαντικά τις συνθήκες εργασίας των οδοκαθαριστών του Δήμου Μεσσήνης καθώς ο καθαρισμός των δημόσιων χώρων, γίνεται ασφαλέστερος, ευκολότερος, ταχύτερος και πιο αποτελεσματικός.

«Η καθαριότητα του Δήμου μας αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας της ζωής των πολιτών και των επισκεπτών μας. Βελτιώνουμε τον τρόπο λειτουργίας της Υπηρεσίας Καθαριότητας με την ανανέωση και την ενίσχυση του εξοπλισμού μας προς όφελος των εργαζομένων και των δημοτών μας», επισημαίνει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος.

Η προμήθεια της αυτοκινούμενης ηλεκτρικής σκούπας έγινε με χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages