Ο Δήμος Καλαμάτας για την υπογραφή της διακρατικής συμφωνίας Ελλάδας – Ισραήλ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο Δήμος Καλαμάτας για την υπογραφή της διακρατικής συμφωνίας Ελλάδας – Ισραήλ

Ο Δήμος Καλαμάτας για την υπογραφή της διακρατικής συμφωνίας Ελλάδας – Ισραήλ

Share This

 


Προστιθέμενη αξία δίνει το Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης Πτήσεων στην Καλαμάτα”. Με τα λόγια αυτά με αφορμή την υπογραφή της διακρατικής συμφωνίας Ελλάδας – Ισραήλ, που αφορά στην αναβάθμιση της 120 ΠΕΑ με τη λειτουργία Διεθνούς Κέντρου Εκπαίδευσης Πτήσεων, ο δήμαρχος Καλαμάτας χαρακτήρισε σημαντική τη σημερινή ημέρα.

Ο κ. Βασιλόπουλος, ερωτηθείς σχετικά, επανέλαβε την άποψη που έχει εκφράσει και στο Δημοτικό Συμβούλιο, τονίζοντας ότι η εξέλιξη αυτή θα αναβαθμίσει την 120 Π.Ε.Α. και θα ενισχύσει τις εγκαταστάσεις του Αεροδρομίου. Πρόκειται για μία μεγάλη επένδυση για την περιοχή, ενώ ταυτόχρονα η πόλη θα προβληθεί διεθνώς.

Τέλος ο κ. Βασιλόπουλος επανέλαβε ότι η εν λόγω εξέλιξη όχι μόνο δεν επηρεάζει τη λειτουργία του αναπτυσσόμενου πολιτικού αεροδρομίου, αντίθετα έρχεται ενισχυτικά, με αναφορά μεταξύ άλλων να γίνεται στην σχεδιαζόμενη αναβάθμιση του Πύργου Ελέγχου κ.λπ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages