Συμβούλιο για τη σύνδεση της κατάρτισης με την Αγορά Εργασίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συμβούλιο για τη σύνδεση της κατάρτισης με την Αγορά Εργασίας

Συμβούλιο για τη σύνδεση της κατάρτισης με την Αγορά Εργασίας

Share This

Με αποστολή την υποβολή εισηγήσεων-γνωμοδοτήσεων προς το Κ.Σ.Ε.Ε.Κ. για θέματα επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης και, ιδίως, για τους τομείς και ειδικότητες που πρέπει να λειτουργήσουν στα δημόσια Ι.Ε.Κ., Μεταλυκειακό Έτος -Τάξη Μαθητείας, ΕΠΑ.Λ., δημόσιες Ε.Σ.Κ και ΕΠΑ.Σ. μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ., καθώς και τα ειδικά μαθήματα, τα προγράμματα και τις δραστηριότητες, πέραν του εγκεκριμένου κορμού μαθημάτων, εφόσον τεκμηριωμένα αποσκοπούν στην ενίσχυση του αναπτυξιακού χαρακτήρα της συγκεκριμένης περιφέρειας, συγκροτήθηκε το Συμβούλιο Σύνδεσης με την Παραγωγή και την Αγορά Εργασίας (Σ.Σ.Π.Α.Ε) της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η συγκρότησή του έγινε με απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκης Κεραμέως, στην Αθήνα την 1η Απριλίου 2021 και ως μέλη ορίστηκαν οι κάτωθι:

  1. Ιωάννης Κατσίρης του Δημητρίου, Διευθυντής του Δ.Ι.Ε.Κ Τρίπολης, με αναπληρωτή τον Φίλιππο Δελή του Θεοδώρου, Διευθυντή Δ.Ι.Ε.Κ. Άργους.
  2. Πέτρος Βολτέας του Κωνσταντίνου, Διευθυντής του Δ.Ι.Ε.Κ. Καλαμάτας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Χρήστο Τσαρτσόλη του Γεωργίου, Διευθυντή του Δ.Ι.Ε.Κ. Κορίνθου.
  3. Γεώργιος Κρεμύδας του Αναστασίου, Διευθυντής του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ναυπλίου, ως Αναπληρωτή Συντονιστή, με αναπληρώτρια την Γεωργία Μπουτσικάρη του Βασιλείου, Διευθύντρια του 1ου ΕΠΑ.Λ. Σπάρτης.
  4. Δημήτριος Κοσκινάς του Παναγιώτη, Διευθυντής του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Τρίπολης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Θεόδωρο Ντελόπουλο του Γεωργίου, Διευθυντή του ΕΠΑ.Λ. Λεωνιδίου.
  5. Νικόλαος Μιχαλόπουλος του Κωνσταντίνου, Διευθυντής της ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. Αργολίδας, ως τακτικό μέλος , με αναπληρώτρια την Αθανασία Γιαννέτου του Φιλήμωνα, Διευθύντρια της ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. Καλαμάτας.
  6. Ευστάθιος Αναστασόπουλος του Ιωάννη, Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Ιωάννη Μαλτέζο του Δημητρίου, Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας.
  7. Κωνσταντίνος Τζιούμης του Χρήστου, Δήμαρχος Τρίπολης, με αναπληρωτή τον Κωνσταντίνο Φρούσιο του Θεοφάνη, Δήμαρχο Νεμέας.
  8. Παναγιώτης Μαντάς του Νικολάου, Πρόεδρος του Ε.Σ. Τρίπολης (ΕΣΕΕ), ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Γεώργιο Μαρινάκο του Θεοδώρου, Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Αρκαδίας (ΣΕΤΕ).
  9. Γεώργιος Καραγιάννης του Κωνσταντίνου, Αντιπρόεδρος του ΔΣ Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, ως κοινό εκπρόσωπο τον εργοδοτικών φορέων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Αλέξη Πλέσσια του Αθανασίου, Επιστημονικό Στέλεχος του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ.
  10. Αθανάσιος Παπαδολιάς του Χριστοφόρου, Επιστημονικός συνεργάτης του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ), ως εκπρόσωπο των εργαζομένων, ως τακτικό μέλος.
  11. Νικόλαος Αποστολόπουλος του Αναστασίου, Επιστημονικός συνεργάτης του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ), ως εκπρόσωπο των εργαζομένων, ως τακτικό μέλος.
  12. Κωνσταντίνος Καχριμάνης του Βασιλείου, Πρoϊστάμενος του Ι.Ε.Κ. Πελοποννήσου, αρμοδιότητας Υπουργείου Τουρισμού, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια τη Βικτωρία Αλοιμονάκη του Ιωάννη, Διοικητική Υπάλληλο στο ΙΕΚ Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages