ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Share This

 


 UPDATE 16-10: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ 
Κατέληξε λίγο αργά το μεσημέρι της Τετάρτης δυστυχώς ο νεαρός 40χρονος υπάλληλος ο οποίος πυροβολήθηκε από ηλικιωμένο δράστη μέρα μεσημέρι μέσα στο κατάστημα του στο κέντρο της Κυπαρισσίας. Οι Γιατροί στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας κατέβαλαν ηρωικές προσπάθειες προκειμένου να το διατηρήσουν στη ζωή αλλά η σοβαρότητα των τραυμάτων ήταν εκτεταμένη. Το θύμα έφερε σύμφωνα με πληροφορίες βαθύ τραύμα στην κοιλιακή χώρα με αποτέλεσμα να χάσει αίμα και να καταλήξει δυστυχώς...Ο 67 χρονος δράστης του τραγικού περιστατικού κρατείται στο Αστυνομικό τμήμα Τριφυλίας. 

Video δηλώσεων διοικητή ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ 


ΔΡΑΣΤΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ VIDEO


Αναστατώθηκε το κέντρο της Κυπαρισσίας μετά από ένα τραγικό περιστατικό που συνέβη σε κατάστημα της περιοχής. Ήταν λίγο κατά τις 12 το μεσημέρι όταν ένας ηλικιωμένος άνδρας περίπου 67 ετών μπήκε σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, ο οποίος μετά από έντονη λογομαχία με τον υπάλληλο σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες φέρεται να πυροβόλησε στην κοιλιά το 40χρονο υπάλληλο του καταστήματος. Αμέσως μετά το περιστατικό ο ηλικιωμένος φέρεται να  έφυγε από το κατάστημα αλλά τελικά να παραδοθεί και αργότερα στο Αστυνομικό Τμήμα Κυπαρισσίας σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Το θύμα, ο 40χρονος υπάλληλος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση δεν τον πυροβολισμό στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας για το τραγικό συμβάν. ΙΩΑΝ. ΜΠ.

VIDEO KYPARISSIA TV: https://youtu.be/gZ-XbfLndys



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages