Στην κυκλοφορία και πάλι τμήμα της οδού Ναυαρίνου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Στην κυκλοφορία και πάλι τμήμα της οδού Ναυαρίνου

Στην κυκλοφορία και πάλι τμήμα της οδού Ναυαρίνου

Share This

  


Παρασκευή 16 Απριλίου 2021, δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία το τμήμα της οδού Ναυαρίνου, από την οδό Τσαμαδού έως την οδό Φαρών, καθώς ολοκληρώθηκαν οι προγραμματισμένες εργασίες επί του δρόμου, με την ανακατασκευή της διάβασης πεζών και ποδηλάτων και την κατασκευή νέου δικτύου απορροής ομβρίων υδάτων.

Στο εν λόγω τμήμα συνεχίζονται, πλέον, οι εργασίες ανακατασκευής των πεζοδρομίων στη νότια και τη βόρεια πλευρά της οδού.

Επίσης, τις επόμενες ημέρες, θα εκκινήσουν και οι παρεμβάσεις σε όλο το παραλιακό μέτωπο της Καλαμάτας, με συντηρήσεις, επισκευές, τοποθέτηση νέου αστικού εξοπλισμού κ.λπ. Ανάλογες παρεμβάσεις έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν στο παραλιακό μέτωπο και των Κοινοτήτων Βέργας και Μ. Μαντίνειας.

Ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, παρουσία των Αντιδημάρχων Σ. Μαρινάκη και Δ. Μαστραγγελόπουλου, επανέλαβε ότι στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι μέσα στο επόμενο έτος να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες ώστε να προχωρήσουν έργα που -μεταξύ άλλων- αφορούν σε χώρους στάθμευσης και αναπλάσεις στο Δημοτικό Στάδιο, στον Ι.Ν. Αναστάσεως και πλησίον της οδού Καρακούση, καθώς και να δρομολογηθούν οι απαιτούμενες ενέργειες που θα οδηγήσουν στην διάνοιξη οδών στην ευρύτερη περιοχή της παραλίας. Η ανάπλαση του τμήματος της οδού Ναυαρίνου (από Φαρών έως Ακρίτα) θα εκκινήσει το φθινόπωρο.

Τέλος ο Δήμαρχος ανάφερε πως σε συνεννόηση με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, προχωράει η ηλεκτροδότηση του πάρκου του Πανελληνίου, ενώ συζητήσεις γίνονται ώστε σε σύντομο χρόνο να εκκινήσει διαδικασία αρχιτεκτονικής μελέτης που θ’ αφορά στη χερσαία ζώνη του λιμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages