Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας – «Πανταζοπουλείου Λαϊκής Σχολής» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας – «Πανταζοπουλείου Λαϊκής Σχολής»

Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας – «Πανταζοπουλείου Λαϊκής Σχολής»

Share This

 


Με περιορισμούς και κανόνες για το κοινό της πόλης θα επαναλειτουργήσει το Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας – «Πανταζοπούλειος Λαϊκή Σχολή». Συγκεκριμένα, με απόφασή του Δ.Σ. κάνει γνωστό ότι από σήμερα, Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 το κοινό έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί τους χώρους των φορέων που στεγάζονται και δραστηριοποιούνται στο κτήριο του Πνευματικού Κέντρου, βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ και τις σχετικές εγκυκλίους περί τήρησης όλων των μέτρων προστασίας για την αποφυγή της διάδοσης του νέου κορωνοΐού.

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  • Το ωράριο λειτουργίας για το κοινό είναι από  Δευτέρα έως  και Παρασκευή 09:00-13.00 και Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη 15:00-19:00.
  • Η είσοδος στους χώρους του κτηρίου θα γίνεται μόνο με προγραμματισμένο ραντεβού, με τη γραμματεία του συγκεκριμένου φορέα, τον οποίο επιθυμεί να επισκεφθεί το κοινό (Λαϊκή Βιβλιοθήκη Καλαμάτας, Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας, Σύνδεσμος Φιλολόγων Μεσσηνίας, Ένωση Μεσσηνίων Συγγραφέων, Εταιρεία Φίλων της Αρχαίας Θουρίας, Κοινότητα Καλαμάτας, Συνήγορος του Δημότη)
  • Τα αναγνωστήρια και οι χώροι των βιβλιοθηκών παραμένουν κλειστά για το κοινό. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα μόνο δανεισμού και επιστροφής βιβλίων στην είσοδο των δύο βιβλιοθηκών.
  • Οι χώροι εκδηλώσεων του κτηρίου (αμφιθέατρο και χώροι εκθέσεων) και η Πινακοθήκη Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης Καλαμάτας παραμένουν κλειστοί για το κοινό.
  • Κατά την είσοδο και την σύντομη παραμονή στο κτήριο είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας, προτείνεται η χρήση των αντισηπτικών, η τήρηση της απόστασης των 2 μέτρων από άλλα άτομα, η όδευση μόνο στους απαραίτητους χώρους και η χρήση ανελκυστήρα κατά μόνας.

Τρόποι επικοινωνίας με τους συστεγαζόμενους φορείς:

-Λαϊκή Βιβλιοθήκη Καλαμάτας (τηλ. 27210-87902)

-Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας (τηλ. 27210-96818)

-Σύνδεσμος Φιλολόγων Μεσσηνίας (email: syfilmes@sch.gr)

-Ένωση Μεσσηνίων Συγγραφέων (email: messinionsyggrafeonenosi@gmail.com)

-Εταιρεία Φίλων της Αρχαίας Θουρίας (email: xeniarapogianni@gmail.com)

-Κοινότητα Καλαμάτας (τηλ. 27210-99531, email:koinotitakalamatas@kalamata.gr)

-Συνήγορος του Δημότη και της επιχείρησης (τηλ.2721360811)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages