Νέος επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στη Μεσσήνη ο Τ. Τσερπές μετά την παραίτηση Κοτταρίδη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Νέος επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στη Μεσσήνη ο Τ. Τσερπές μετά την παραίτηση Κοτταρίδη

Νέος επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στη Μεσσήνη ο Τ. Τσερπές μετά την παραίτηση Κοτταρίδη

Share This

 


Νέος Επικεφαλής  της παράταξης «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ κίνηση πολιτών ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ», ανέλαβε Τάσος Τσερπές κατόπιν της παραίτησης του Νίκου Κοτταρίδη.

Συγκεκριμένα, κ. Κοτταρίδης με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρει ότι οδηγήθηκε σ’ αυτή την απόφαση λόγο διευρυμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του.

Να υπενθυμίσουμε ότι η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας προβαίνει για δεύτερη φορά αλλαγής ηγεσίας. Η πρώτη ήταν όταν ανεξαρτητοποιήθηκε ο πρώην δήμαρχος Γιώργος Τσώνης.

Ακολουθεί το έγγραφο της παραίτησης από επικεφαλής ο κ. Κοτταρίδης:

    Κύριε Πρόεδρε με την παρούσα επιστολή σας υποβάλω την παραίτηση μου από επικεφαλής της παράταξης της «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ κίνηση πολιτών ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ»  του Δ.Σ του Δήμου Μεσσήνης.

Στη δύσκολη για εμένα αυτή απόφαση οδηγήθηκα λόγο διευρυμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων που με ανάγκασαν να βρίσκομαι συχνά εκτός νομού Μεσσηνίας και παρεμβάλουν εμπόδια στην άσκηση των επιπλέον καθηκόντων μου ως επικεφαλής της παράταξης.

Είναι αυτονόητο ότι παραμένω στις τάξεις της παράταξης μου και ότι θα συμμετέχω από τη θέση του δημοτικού σύμβουλου σε όλες από το νόμο διαδικασίες με συνέπεια και με ευθύνη προς όφελος του Δήμου και των δημοτών.

Μεσσήνη 13 Απριλίου 2021

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages