Υπογειοποίηση των καλωδίων της ΔΕΗ στην Πλατεία Μώλου της Κοινότητας Κορώνης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Υπογειοποίηση των καλωδίων της ΔΕΗ στην Πλατεία Μώλου της Κοινότητας Κορώνης

Υπογειοποίηση των καλωδίων της ΔΕΗ στην Πλατεία Μώλου της Κοινότητας Κορώνης

Share This

 Ολοκληρώθηκε σήμερα το έργο της αποξήλωσης του εναέριου μετασχηματι


στή και των καλωδίων δημοτικού φωτισμού, καθώς επίσης και της υπογειοποίησής τους, στην Πλατεία Μώλου της Κοινότητας Κορώνης. Έργο προϋπολογισμού 69.290,80 € από ιδίους πόρους του Δήμου Πύλου-Νέστορος και με φορέα υλοποίησης τη ΔΕΔΔΗΕ.

 

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής και του Συλλόγου Επαγγελματιών Κορώνης, καθώς αφορά την ασφάλεια των πολιτών. Από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της, η Δημοτική Αρχή έθεσε το ζήτημα σε προτεραιότητα και το υλοποίησε. Πρόκειται για ένα έργο που συνδυάζει τη διασφάλιση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, ωφελεί το περιβάλλον και αναβαθμίζει αισθητικά την εικόνα της περιοχής.

 

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, δήλωσε: «Οι αισθητικές αναβαθμίσεις και η ενίσχυση της ασφάλειας του δικτύου ηλεκτροδότησης στο Δήμο, αποτελούν πρωταρχικό μας στόχο, καθώς συμβάλουν στη σύγχρονη ανάπτυξη των πόλεων.

 

Με την υπογειοποίηση λύνεται ένα χρόνιο ζήτημα πρωτίστης σημασίας, το οποίο επιβάρυνε την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών. Ανάλογα έργα υπογειοποίησης ακολουθούν στην Κοινότητα Χώρας, με προϋπολογισμό 86.969,35 €. Ευχαριστώ θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του έργου. Πάντα με γνώμονα τις ανάγκες των δημοτών μας θα πορευόμαστε για έναν καλύτερο Δήμο, όπως μας αξίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages