Ασφαλτόστρωση σε τμήμα στην 9η επαρχιακή οδό - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ασφαλτόστρωση σε τμήμα στην 9η επαρχιακή οδό

Ασφαλτόστρωση σε τμήμα στην 9η επαρχιακή οδό

Share This

 


Μετά την ολοκλήρωση των ασφαλτικών εργασιών στον κόμβο Ριζομύλου, αλλά και στα τμήματα προς Πύλο, Δάρα και Πεταλίδι, η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, αξιοποιώντας νέα εργολαβία παρεμβαίνει στην 9η επαρχιακή οδό, αμέσως μετά την υπάρχουσα νέα ασφαλτόστρωση επεκτείνοντάς την μέχρι τη γέφυρα του Τζάνε, για μήκος 1,5 χλμ.

Το έργο στη θέση αυτή υλοποιείται στα πλαίσια της εργολαβίας: «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου πλημμυρόπληκτων περιοχών της Π.Ε. Μεσσηνίας (2020)», προϋπολογισμού  500.000 €, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της ΠΕ Μεσσηνίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας επισκέφθηκε το έργο, παρακολούθησε τις εργασίες  και δήλωσε χαρακτηριστικά  «Ο στόχος μας για την αύξηση του επιπέδου οδικής ασφάλειας των δικτύων μας, με γοργά βήματα επιτυγχάνεται. Με την παρούσα επέμβαση θα έχουμε ένα ολοκληρωμένο τμήμα του επαρχιακού μας δικτύου με νέο ασφαλτοτάπητα  από το Ριζόμυλο έως τη γέφυρα Τζάνε,  επιτυγχάνοντας έτσι την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages