NEEΣ αναβαθμίσεις σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

NEEΣ αναβαθμίσεις σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Καλαμάτας

NEEΣ αναβαθμίσεις σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Καλαμάτας

Share This


Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στο σύνολο σχεδόν των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Καλαμάτας από τον Αθλητικό Φορέα. Σε ό,τι αφορά το δημοτικό κολυμβητήριο Καλαμάτας εντός του μηνός αναμένεται να καταφθάσουν οι νέοι σύγχρονων προδιαγραφών βατήρες. Θυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό η δημοτική αρχή προέβη στην απομάκρυνση των παλιών τσιμεντένιων βατήρων που είχαν ήδη συμπληρώσει περί τα σαράντα χρόνια και παρουσίαζαν υψηλή επικινδυνότητα για τους νεαρούς αθλητές/τριες και αθλούμενους στο δημοτικό κολυμβητήριο τα πόλης. Στα σχέδια είναι επίσης η προσβασιμότητα για ΑμεΑ.

Στα Λέικα, ολοκληρώνεται σύντομα η τοποθέτηση των πάγκων για γηπεδούχους και φιλοξενούμενους. Στο γήπεδο των πρώην Σφαγείων στη Δυτική παραλία, θα τοποθετηθούν σκέπαστρα και κερκίδες.

Τέλος, στο δημοτικό γήπεδο «Παν. Μπαχράμης» ξεκίνησαν ήδη ορισμένες παρεμβάσεις δίπλα από τις μικρές κερκίδες, στο ανατολικό κομμάτι του γηπέδου όπου θα προσφέρουν τη δυνατότητα προσβασιμότητας, ενώ θα ακολουθήσει σχετική παρέμβαση και για ΑμεΑ.

Επίσης θα τοποθετηθούν σκέπαστρα στις εν λόγω κερκίδες.

Πρόκειται για μια σειρά παρεμβάσεων που , όπως τόνισε στο best ο πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας Παναγιώτης Βασιλόπουλος, μπορεί να είναι μικρές αλλά θα συμβάλουν στην καλυτέρευση της εικόνας και της ποιότητας των γηπέδων όπου αθλούνται μικροί και μεγάλοι.

 

Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages