Μνημόσυνο, για την συμπλήρωση 14 ετών από την εκδημία, του Μητροπολίτη Χρυσοστόμου Θέμελη. - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Μνημόσυνο, για την συμπλήρωση 14 ετών από την εκδημία, του Μητροπολίτη Χρυσοστόμου Θέμελη.

Μνημόσυνο, για την συμπλήρωση 14 ετών από την εκδημία, του Μητροπολίτη Χρυσοστόμου Θέμελη.

Share This

 Στον


Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης Καλαμάτας, προέστη της Θείας Λειτουργίας, κατά την Κυριακή του Ασώτου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν οι εφημέριοι του Ναού, Αρχιμανδρίτης Ευθύμιος Θεοδωρόπουλος και Πρωτο-πρεσβύτερος Παναγιώτης Χριστόπουλος και ο Διάκονος της Μητροπόλεως Θεόφιλος Κυριάκος, συμπροσευχομένου από του Ιερού Βήματος του Σεβ. Μητροπολίτου Καρθαγένης, εκ του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, κ. Μελετίου, ενώ τα Ιερά Αναλόγια κόσμησαν οι καλλικέλαδοι  Ιεροψάλτες του Ναού.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην ευαγγελική περικοπή του Ασώτου. Τέλος συνεχάρη τους εφημερίους του Ναού για το άοκνο ενδιαφέρον τους, για την ανοικοδόμηση του νέου παμμεγέθους  Ιερού Ναού της Αγίας Αικατερίνης, αλλά και για την πρωτοβουλία τους να προετοιμάσουν, κατά τη σημερινή ημέρα, το ιερό μνημόσυνο, για την συμπλήρωση δεκατεσσάρων ετών από της εκδημίας, του αειμνήστου Μητροπολίτου κυρού Χρυσοστόμου Θέμελη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages