ME ανοικτά κολυμβητήρια οι αθλητές και οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ME  ανοικτά κολυμβητήρια οι αθλητές και οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων

ME ανοικτά κολυμβητήρια οι αθλητές και οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων

Share This

 


Στα ανοικτά κολυμβητήρια οι αθλητές και οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων. Αυτό ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί γιατην προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας.

Τα μέτρα τα οποία θα πρέπει να τηρούνται είναι: 

“Η χρήση των ανοιχτών κολυμβητηρίων για αθλητές σωματείων και υποψηφίους των Σχολών Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και Στρατιωτικών Σχολών, αλλά και η δυνατότητα προπονήσεων των ομάδων που μετέχουν στο πρωτάθλημα της Football League, προστίθενται από την προσεχή Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις έως τώρα επιτρεπόμενες αθλητικές δραστηριότητες, σύμφωνα με τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ Β’ 586, 13/02/2021) για τα «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας».

Η λειτουργία και χρήση των ανοικτών κολυμβητηρίων για αθλητές σωματείων, υποψήφιους Σχολών Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και Στρατιωτικών Σχολών, προβλέπεται πλέον εφόσον:

  • τηρείται η απόσταση του ενός (1) ατόμου ανά 25 τ.μ. νερού,
  • διενεργείται εβδομαδιαίο τεστ για κορωνοϊό COVID-19 και
  • διατηρούνται τα αποδυτήρια κλειστά.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages