Καθαρισμός αυτοφυούς βλάστησης σε πάρκα, αλσύλλια και κοινόχρηστους χώρους της Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Καθαρισμός αυτοφυούς βλάστησης σε πάρκα, αλσύλλια και κοινόχρηστους χώρους της Καλαμάτας

Καθαρισμός αυτοφυούς βλάστησης σε πάρκα, αλσύλλια και κοινόχρηστους χώρους της Καλαμάτας

Share This

Με την ολοκλήρωση των εργασιών καθαρισμού αυτοφυούς βλάστησης και τα χαμηλά κλαδέματα στο Αλσύλλιο Αλμυρού, με αυτεπιστασία, από τα συνεργεία της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας και υπό την επίβλεψη του Τμήματος Πάρκων, Αλσυλλίων και Παιδικών Χαρών, θα ακολουθήσει καθαρισμός της λίμνης, καθώς θέλει ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην επηρεαστούν, αλλά αντίθετα να βελτιωθούν, οι συνθήκες διαβίωσης και ο πολλαπλασιασμός της πανίδας που υπάρχει στην λίμνη (κέφαλοι, χέλια, κ.λπ.).

IMG 20210212 124512 Medium

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει, θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλες παρεμβάσεις προκειμένου να αναδειχτεί το Αλσύλλιο Αλμυρού, όχι μόνο ως πνεύμονας πρασίνου, αλλά και ως χώρος φιλικός για τους επισκέπτες.

IMG 20210212 123541 Medium

Όλα αυτά εντάσσονται στον γενικότερο σχεδιασμό για την συντήρηση, την ανάδειξη και προστασία των πάρκων και αλσυλλίων του Δήμου Καλαμάτας.

IMG 20210212 125058 Medium

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Σημειώνεται ότι εντός του Πάρκου έχουν εκκινήσει και οι εργασίες ανακατασκευής του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ (πλαστικοποίηση αγωνιστικού χώρου, τοποθέτηση μπασκετών κ.λπ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages