Εξελίξεις από Μάρτιο για το αθλητικό κέντρο της Καλαμάτας, στα Παλιάμπελα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Εξελίξεις από Μάρτιο για το αθλητικό κέντρο της Καλαμάτας, στα Παλιάμπελα

Εξελίξεις από Μάρτιο για το αθλητικό κέντρο της Καλαμάτας, στα Παλιάμπελα

Share This

 


Μετά τον ερχόμενο Μάρτιο θα υπάρξουν εξελίξεις στο έργο κατασκευής του αθλητικού κέντρου της Καλαμάτας, στη θέση Παλιάμπελα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Αυτό έγινε γνωστό από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκα, ο οποίος είχε επικοινωνία για το θέμα αυτό με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ είχε επίσης σχετική συζήτηση και με τον βουλευτή Μεσσηνία Περικλή Μαντά, ο οποίος τον επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

“Με τον βουλευτή συζητήσαμε διεξοδικά για το παλαί ντε σπορ της Καλαμάτας, στα Παλιάμπελα, είχα δε επικοινωνία και με τον υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι υφίσταται ενδιαφέρον από την πλευρά της πολιτείας” δήλωσε ο περιφερειάρχης, προσθέτοντας ότι απέστειλε σχετική επιστολή προς τον Λ. Αυγενάκη -τον οποίον προτίθεται να συναντήσει στην Αθήνα μέσα στον ερχόμενο Μάρτιο.

“Με τον υφυπουργό επαναβεβαιώσαμε ότι υφίσταται ήδη στο υπουργείο η σχετική μελέτη και ο φάκελος του εν λόγω έργου” σημείωσε ο Π. Νίκας, υπενθυμίζοντας ότι το 2007 είχε προχωρήσει η δημοπράτηση μέσω ΣΔΙΤ, όμως λόγω και των μνημονίων που ακολούθησαν λίγο αργότερα, το έργο δεν προχώρησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages