Αυξάνονται τα εμβολιαστικά κέντρα στην Π.Ε. Μεσσηνίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αυξάνονται τα εμβολιαστικά κέντρα στην Π.Ε. Μεσσηνίας

Αυξάνονται τα εμβολιαστικά κέντρα στην Π.Ε. Μεσσηνίας

Share This


 Από την ερχόμενη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, αυξάνονται σε 8 -από 3 που είναι τώρα- τα εμβολιαστικά κέντρα στην Π.Ε. Μεσσηνίας, όπως αυξάνεται επίσης και η διαθεσιμότητα των εμβολίων.

Αυτό γνωστοποιήθηκε στον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο από τον πρόεδρο και τον γραμματέα του Ιατρικού Συλλόγου Δημήτρη Τζωρτζίνη και Ηλία Μανδηλάρη αντίστοιχα, προς τους οποίους ο αντιπεριφερειάρχης παρέδωσε, στο Διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα- υγειονομικό υλικό για τις ανάγκες προστασίας των μελών του συλλόγου απέναντι στον νέο κορονοϊό.

Ο Δ. Τζωρτζίνης, σε δηλώσεις του, σημείωσε ότι “για ακόμα μία φορά η Περιφέρεια Πελοποννήσου βρίσκεται στο πλευρό τον ιδιωτών γιατρών”, εκφράζοντας παράλληλα ευχαριστίες για την στήριξή τους προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και τον αντιπεριφερειάρχη.

Από την πλευρά του, ο Στ. Αναστασόπουλος ευχήθηκε στους γιατρούς “καλή δύναμη” στο έργο τους το οποίο επιτελούν σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες αυτή την περίοδο, λόγω της πανδημίας.

Επιπλέον, επαναβεβαίωσε προς τους εκπροσώπους του Ιατρικού Συλλόγου ότι “ως Περιφερειακή Αρχή θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τις δημόσιες δομές υγείας  (νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας) με κατάλληλο  εξοπλισμό για την αντιμετώπιση των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν προκύψει και ιδιαίτερα με διάθεση rapid test για την αξιοποίησή του σε ελέγχους ειδικών πληθυσμιακών ομάδων, ανάλογα με τις ανάγκες”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages