Βασιλόπιτα στο δημαρχείο Μεσσήνης η Δημοτική Φιλαρμονική και ο Δημοτικός Χορευτικός Όμιλος - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Βασιλόπιτα στο δημαρχείο Μεσσήνης η Δημοτική Φιλαρμονική και ο Δημοτικός Χορευτικός Όμιλος

Βασιλόπιτα στο δημαρχείο Μεσσήνης η Δημοτική Φιλαρμονική και ο Δημοτικός Χορευτικός Όμιλος

Share This

 


Διαφορετική ήταν η φετινή κοπή της βασιλόπιτας για την Δημοτική Φιλαρμονική Μεσσήνης και τον Δημοτικό Χορευτικό Όμιλο, καθώς λόγω των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας κατά του covid-19, δεν υπήρχε δυνατότητα να γίνει με εκδηλώσεις ανάλογες των προηγούμενων χρόνων.

Οι ευχές εξίσου θερμές και σημαντικές, για υγεία και καλή χρονιά. Οι βασιλόπιτες ήταν ευγενική χορηγία από το αρτοποιείο του Σείριου Καίσαρη και η κοπή τους έγινε στο γραφείο του δημάρχου παρουσία του Γιώργου Αθανασόπουλου και της υπεύθυνης των δύο φορέων, σύμβουλο της κοινότητας Μεσσήνης, Λίνας Καμαρινοπούλου. Τη Φιλαρμονική εκπροσώπησαν ο  αρχιμουσικός Γιώργος Μουνδρουλέας και το μέλος Πέτρος Πετρόπουλος και τον Χορευτικό Όμιλο ο χοροδιδάσκαλος Βαγγέλης Λαμπρόπουλος.

Από τη μεριά του ο δήμαρχος Μεσσήνης ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε όλα τα μέλη ελπίζοντας να επαναλειτουργήσουν σύντομα τα τμήματα γιατί ο κόσμος έχει ανάγκη από πολιτιστικές δράσεις που προσφέρουν ψυχαγωγία, ειδικά το τελευταίο διάστημα με τα περιοριστικά μέτρα.  Τόσο η κα Καμαρινοπούλου όσο και οι κύριοι Μουνδρουλέας και Λαμπρόπουλος ευχήθηκαν περισσότερη μουσική και χορό αυτή τη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages