ΤΟΝ Φεβρουάριο η μελέτη ανακατασκευής του Διοικητηρίου της Π.Ε. Μεσσηνίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΤΟΝ  Φεβρουάριο η μελέτη ανακατασκευής του Διοικητηρίου της Π.Ε. Μεσσηνίας

ΤΟΝ Φεβρουάριο η μελέτη ανακατασκευής του Διοικητηρίου της Π.Ε. Μεσσηνίας

Share This


 Πολύ σύντομα, μέσα στον τρέχοντα μήνα Φεβρουάριο, παραλαμβάνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου η μελέτη για την ανακατασκευή του Διοικητηρίου της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα, από την επιτροπή που ήδη συγκροτήθηκε με απόφαση του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Υπενθυμίζεται ότι η μελέτη αποτελεί δωρεά του Μεσσήνιου επιχειρηματία Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου, την οποία μόλις κάνει αποδεκτή η Οικονομική Επιτροπή θα προχωρήσει αμέσως η διαδικασία για τη δημοπράτηση του έργου.

“Πρόκειται για ένα σοβαρό και άκρως απαραίτητο έργο, το κτήριο είναι παλαιό, με στοιχεία αμιάντου, ενώ προκύπτουν και άλλου είδους προβλήματα -λειτουργικότητας, προσβασιμότητας, εξοπλισμών” σημείωσε ο περιφερειάρχης.

Οι εργασίες επισκευής θα γίνουν με το Διοικητήριο εν λειτουργία, πρώτα στο βόρειο και στη συνέχεια στο νότιο τμήμα του κτηρίου, ενώ στη διάρκειά τους θα χρησιμοποιηθεί και ο χώρος του αμφιθεάτρου, μετά από την σχετική κατάλληλη διαμόρφωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages