Στα λευκά ο Ταΰγετος- Συνεχίζεται ο αποχιονισμός στο Νομό - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Στα λευκά ο Ταΰγετος- Συνεχίζεται ο αποχιονισμός στο Νομό

Στα λευκά ο Ταΰγετος- Συνεχίζεται ο αποχιονισμός στο Νομό

Share This

 


Στα λευκά ντύθηκε ο Ταΰγετος, και τα εκχιονιστικά μηχανήματα επιχειρούν στο οδικό δίκτυο, προκειμένου να μείνει ο δρόμος ανοιχτός.

Από την διασταύρωση του Ελαιοχωρίου, η αστυνομία ενημερώνει τους οδηγούς ότι πρέπει να έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες και ότι θα πρέπει να οδηγούν με προσοχή...

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας, εφαρμόζονται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω επικείμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών, με σκοπό την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα από 05:00 ώρα, αύριο Δευτέρα (15.2.2021) ισχύει η προσωρινή επιβολή του μέτρου απαγόρευσης κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω των 1,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το 88ο χλμ έως το 210ο χλμ, στον Νέο Αυτοκινητόδρομο Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και από τον Κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτης έως το 45ο χλμ, καθώς και σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας και την υποχρεωτική ύπαρξη αντιολισθητικών αλυσίδων ή άλλων αναλόγων αντιολισθητικών μέσων σε όλα τα οχήματα.

Από τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιρούνται τα οχήματα έκτακτης ανάγκης, τα οχήματα οδικής βοήθειας, τα οχήματα που μεταφέρουν αλάτι, καθώς και τα εκχιονιστικά μηχανήματα έργων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages