«Καλαμάτα»: Εν αναμονή των αποφάσεων για την έναρξη της Football League - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

«Καλαμάτα»: Εν αναμονή των αποφάσεων για την έναρξη της Football League

«Καλαμάτα»: Εν αναμονή των αποφάσεων για την έναρξη της Football League

Share This

 


Τις μέρες αντίστροφα μέχρι την συνεδρίαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων και τις επίσημες ανακοινώσεις για το αν τελικά θα επιτραπούν οι προπονήσεις και η έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, μετρούν οι ομάδες της κατηγορίας που πλέον έχουν φθάσει σχεδόν εξήντα ημέρες απόλυτης αγωνιστικής απραξίας!

Εάν και εφόσον την Πέμπτη -ή το αργότερο Παρασκευή – οι αποφάσεις της επιτροπής των λοιμωξιολόγων είναι θετικές για το ξεκίνημα της football League τότε από βδομάδα οι ομάδες ξεκινούν και πάλι τη δραστηριότητά τους.

Πεποίθηση πάντως του προέδρου της Ένωσης Λεωνίδα Λεουτσάκου είναι πως η απάντηση θα είναι θετική. Γι΄ αυτό και εδώ αξίζει να αναφέρουμε πως καλό θα είναι τόσο η «Καλαμάτα» όσο και οι υπόλοιπες ΠΑΕ της κατηγορίας να διευθετήσουν άμεσα το θέμα των πιστοποιητικών συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Ήδη όλες έχουν ειδοποιηθεί να καταθέσουν σχετικό φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, με τις περισσότερες ΠΑΕ να το έχουν κάνει ήδη.

Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε, πως ναι μεν υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια, τα οποία θα πρέπει να πληρούν οι συμμετέχουσες ΠΑΕ στην τρίτη εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου για να λάβουν την έγκριση από την ΕΕΑ, αλλά για την FL δεν είναι δύσκολο οι ομάδες να πληρούν τις προϋποθέσεις.  Ήδη η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έχει πάρει την έγκριση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, καθώς ο φάκελος εξετάστηκε πριν από αρκετό χρονικό διάστημα, ωστόσο, την απόφασή της η Επιτροπή δεν την έχει ανακοινώσει, καθώς αυτό θα γίνει για όλες τις ομάδες μαζί.

 

Στα «σκαριά» 2 με 3 μεταγραφές

Στο μεταγραφικό μέτωπο, η ομάδα μετά την αποχώρηση του Θανάση Παπαγεωργίου άρχισε να ψάχνει παίκτες για να καλύψει το κενό. Έχει μάλιστα ήδη στα σκαριά δυο μεταγραφές που σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη κλείσει. Πρόκειται για ένα δεξί μπάκ κι έναν σέντερ μπακ. Ενώ θα κινηθεί και για έναν παίκτη ακόμα που θα καλύψει, όπως αποκαλύπτουν οι πηγές του Best, θέση «έκπληξη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages