Τεστ κορωνοϊού σε εκπαιδευτικούς το Σάββατο στη Μεσσήνη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Τεστ κορωνοϊού σε εκπαιδευτικούς το Σάββατο στη Μεσσήνη

Τεστ κορωνοϊού σε εκπαιδευτικούς το Σάββατο στη Μεσσήνη

Share This


 Γρήγορα τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού COVID-19 θα διενεργηθούν το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στη Μεσσήνη σε εκπαιδευτικούς και βοηθητικό προσωπικό της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενόψει της επαναλειτουργίας των Γυμνασίων και των Λυκείων.

Ο Δήμος Μεσσήνης μεριμνώντας για την ασφαλή επάνοδο των εργαζομένων της Δευτεροβάθμιας στα σχολεία, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) και την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προγραμματίζει τη διενέργεια rapid tests ανίχνευσης του κορωνοϊού COVID-19 το Σάββατο 30-1-2021, από τις 9 π.μ. μέχρι τις 12 μ. στο Δημαρχείο Μεσσήνης για το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό όλων των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Μεσσήνης. Μπορούν να συμμετάσχουν επίσης και οι εκπαιδευτικοί και το διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχα τεστ είχαν γίνει στο Δημαρχείο πριν από το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων στις 11 Ιανουαρίου.

Τα rapid τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, πραγματοποιεί το υγειονομικό προσωπικό του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Μεσσήνης.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής με στόχο την υγειονομικά ασφαλή επαναλειτουργία των γυμνασίων και των λυκείων του Δήμου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages