“Επίθεση” Τατούλη σε Νίκα για παραίτηση Στ. Στασινόπουλου από την «Αναπτυξιακή Μεσσηνίας Α.Ε» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

“Επίθεση” Τατούλη σε Νίκα για παραίτηση Στ. Στασινόπουλου από την «Αναπτυξιακή Μεσσηνίας Α.Ε»

“Επίθεση” Τατούλη σε Νίκα για παραίτηση Στ. Στασινόπουλου από την «Αναπτυξιακή Μεσσηνίας Α.Ε»

Share This

 


Τατούλης: «Μετά το αλαλούμ και τη ζημία που δημιούργησε ο κ.Νίκας στην «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε.», συνεχίζει την καταστροφική πολιτική του «χάους» και στην «Αναπτυξιακή Μεσσηνίας Α.Ε».

Νέα «επίθεση»  εξαπέλυσε ο πρώην περιφερειάρχης και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Πέτρος Τατούλης, στην περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα, αυτή τη φορά με αφορμή την παραίτηση του τέως Διευθύνοντος Συμβούλου της «Αναπτυξιακής Μεσσηνίας Α.Ε.» Στέλιου Στασινόπουλου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τατούλης σε δελτίο τύπου μεταξή άλλων αναφέρει ότι «Μετά το αλαλούμ και τη ζημία που δημιούργησε ο κ.Νίκας στην Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε.», συνεχίζει την καταστροφική πολιτική του «χάους» και στην «Αναπτυξιακή Μεσσηνίας Α.Ε».

Ο …νοικοκύρης και …προστάτης του δημοσίου χρήματος κ. Νίκας μερίμνησε για την αύξηση του μισθού του «εκλεκτού» του!!!»

Ακολουθεί το πλήρες δελτίο τύπου:

Η πολιτική πρακτική του κ.Νίκα να θεωρεί ότι οι Αναπτυξιακές Εταιρείες που συμμετέχει η Περιφέρεια ως μέτοχος είναι «ιδιόκτητα μαγαζάκια» του, αποκαλύφθηκε πλήρως μετά τις δημόσιες καταγγελίες του τέως Ειδικού Γραμματέα του ΣΔΟΕ και τέως Διευθύνοντος Συμβούλου της «Αναπτυξιακής Μεσσηνίας Α.Ε.» κ. Στέλιου Στασινόπουλου.

Ο κ.Στασινόπουλος παραιτήθηκε στις 8.1.2021 από το Δ.Σ., για να μην νομιμοποιήσει με την παρουσία του όπως χαρακτηριστικά γνωστοποίησε με σχετική ανάρτηση του στο Facebook, την κοροϊδία πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέσω βιογραφικών για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, τις μεθοδεύσεις του κ.Νίκα για επιλογή ατόμου δικής του επιρροής αγνοώντας όλα τα βιογραφικά καθώς και την προκλητική αύξηση της αμοιβής του Διευθύνοντος Συμβούλου κατά 150%!!

Ο κ.Στασινόπουλος μάλιστα ο οποίος ξεκάθαρα μιλά για φωτογραφική πρόσληψη ανέφερε ότι ο εκλεκτός του κ.Νίκα θα είναι από την Άνω Μεσσηνία και επεσήμανε απευθυνόμενος στον κ.Περιφερειάρχη: «Η κοροϊδία δεν έχει τέλος».

Ο κ.Νίκας άλλαξε δύο φορές την προκήρυξη για την επιλογή του Διευθύνοντος Συμβούλου χωρίς να αιτιολογήσει το λόγο και φυσικά σήμερα επαληθεύτηκε η «πρόβλεψη» του κ.Στασινόπουλου…

Μετά λοιπόν το αλαλούμ και τη ζημία που δημιούργησε ο κ.Νίκας στην Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε.», συνεχίζει την καταστροφική πολιτική του «χάους» και στην «Αναπτυξιακή Μεσσηνίας Α.Ε».

Ο …νοικοκύρης και …προστάτης του δημοσίου χρήματος κ. Νίκας μερίμνησε για την αύξηση του μισθού του «εκλεκτού» του!!!

Οι μάσκες της υποκρισίας, του ψεύδους και της αλαζονείας έπεσαν κ.Περιφερειάρχα. Από εδώ και στο εξής θα απολογείστε συνεχώς στις αρμόδιες Ελεγκτικές Αρχές για τις παράνομες ενέργειες σας καθώς και για τις διοικητικές αποφάσεις σας, τις οποίες λαμβάνετε χωρίς να τηρείτε το νομικό πλαίσιο που τις διέπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages