Αγροτικός Σύλλογος Χανδρινού και Περιφέρειας: «Απαιτούμε να σταματήσει άμεσα το αίσχος των αγροτοδικείων» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αγροτικός Σύλλογος Χανδρινού και Περιφέρειας: «Απαιτούμε να σταματήσει άμεσα το αίσχος των αγροτοδικείων»

Αγροτικός Σύλλογος Χανδρινού και Περιφέρειας: «Απαιτούμε να σταματήσει άμεσα το αίσχος των αγροτοδικείων»

Share This

 


Την Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου , 33 αγρότες θα βρεθούν στις αίθουσες του δικαστηρίου Καλαμάτας κατηγορούμενοι για τις κινητοποιήσεις του 2016, με τον Αγροτικό Σύλλογο Χανδρινού και Περιφέρειας να καλεί τον αγροτικό κόσμο σε συμπαράσταση και συστράτευση υπέρ του κοινού αγώνα για την δικαίωσή τους, αφού όπως υπογραμμίζουν στην κάτωθι ανακοίνωση, αγωνίζονται ενάντια στην φτώχεια και την εξαθλίωση.

 

«Για μια ακόμα φορά στέλνουν στα δικαστήρια 33 αγρότες από τις κινητοποιήσεις του 2016 το έγκλημα μας είναι ότι βγήκαμε στο δρόμο να αγωνιστούμε για το τεράστιο κόστος παράγωγης, τις εξευτελιστικές τιμές των προϊόντων μας, το φορολογικό -ασφαλιστικό και τα πολλά προβλήματα που μαζεύονται χρονιά με τη χρονιά και κάνουν την επιβίωσή μας όλο και πιο δύσκολη

Η τρομοκράτηση της αγωνιζόμενης για την επιβίωση αγροτιάς δε θα περάσει, να καταλάβουν ότι τα αγροτοδικεία και όποια άλλα τρομοκρατικά μέτρα δεν πρόκειται να κάμψουν την αγωνιζόμενη αγροτιά.

Στους δρόμους του αγώνα μας βγάζει η πολιτική των κυβερνήσεων και της ΕΕ που μας οδηγούν στην φτώχεια και την εξαθλίωση. Εμείς θα την παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα, ακόμα πιο μαζικά, με πιο μεγάλο πείσμα, πιο δυνατά κι αποφασιστικά, οργανωμένοι και συσπειρωμένοι στους συλλόγους μας.

Η συνδικαλιστική οργάνωση και δράση είναι δικαίωμά μας, που το έχουμε κατακτήσει με αγώνες, κανείς δεν μας το χάρισε και ούτε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας το πάρει πίσω.

Απαιτούμε να σταματήσει άμεσα το αίσχος των αγροτοδικείων

Καλούμε σε συμπαράσταση στους αγωνιζομένους Αγρότες την ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ στα δικαστήρια.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages