Φθορές και βανδαλισμοί στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Φθορές και βανδαλισμοί στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων

Φθορές και βανδαλισμοί στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων

Share This

 


Βανδαλισμοί και φθορές σε βαγόνια και αστικό εξοπλισμό καταγράφουν οι υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων. Δόθηκε μάλιστα οδηγία για αποκατάσταση ζημιών και φύλαξη.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν, δυστυχώς, σημειωθεί και πάλι βανδαλισμοί και φθορές από αγνώστους, σε βαγόνια και αστικό εξοπλισμό στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας.

Ήδη συνεργεία του Δήμου καταγράφουν τις ζημιές που έχουν προκληθεί προκειμένου εν συνεχεία να υπάρξει εκ νέου αποκατάσταση, όπως και στο παρελθόν έχει συμβεί.

Σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021, ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος έδωσε οδηγίες, πέραν της αποκατάστασης των ζημιών και της ταχείας ολοκλήρωσης των σημαντικών παρεμβάσεων που εξελίσσονται στο Πάρκο, στο πατινάζ και νότια στην περιοχή της λίμνης, άμεσα να υπάρξει παρέμβαση για την ενίσχυση του φωτισμού στη δυτική πλευρά του Πάρκου, καθώς επίσης και να τρέξει η διαδικασία για φύλαξη του Δημοτικού Πάρκου Σιδηροδρόμων κατά τις βραδινές ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages