Η Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ και το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας στο Φεστιβάλ Κιθάρας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ και το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας στο Φεστιβάλ Κιθάρας

Η Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ και το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας στο Φεστιβάλ Κιθάρας

Share This


 Μια παραγωγή του Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας που διοργάνωσε η K.E. ΦΑΡΙΣ και το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, σε συνεργασία με τον σύλλογο ΤΕΡΨΙΣ, με την στήριξη του Δήμου Καλαμάτας, ταξίδεψε στο 12ο Φεστιβάλ Camino Contro Corrente που διοργανώθηκε στο Camino al Tagliamento από τους Ricardo Vaglini, Francesco Zorzini και Valentina Merzi, το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021.

Το Φεστιβάλ αφορά κυρίως την σύγχρονη μουσική και δημιουργία αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και μια ζωντανή «πλατφόρμα» κοινωνικής ευαισθητοποίησης.

Λόγω των ιδιαίτερα δύσκολων συνθηκών αυτή τη χρονιά το ταξίδι στην Βενετία έγινε διαδικτυακά μέσα από το κανάλι του Φεστιβάλ στο Youtube.

«Η ΦΑΡΙΣ και το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας συνεργάζονται (partners) με το Φεστιβάλ Camino Contro Corrente στο πλαίσιο ενός πολιτιστικού προγράμματος της Regione Autonoma Friuli Venezia Giulia. Ευελπιστούμε σύντομα να μπορούμε να βρεθούμε και δια ζώσης», ανέφερε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, Στάθης Γυφτάκης.

Περισσότερες πληροφορίες για το Φεστιβάλ και την παρουσίαση του Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας στο link https://www.youtube.com/channel/UCxoSzZniYGd8Gu9lu4ADQww/videos?app=desktop&flow=grid&sort=p&view=0&fbclid=IwAR1oGvVbCbN6BDUpy37JMsDlG4-rCSJc79bJkZiz0AxZgVHMYbuYSvtYKlc .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages