9.000 υφασμάτινες μάσκες από το ΚΕΠΕΨΥ Μεσσηνίας στους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

9.000 υφασμάτινες μάσκες από το ΚΕΠΕΨΥ Μεσσηνίας στους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων

9.000 υφασμάτινες μάσκες από το ΚΕΠΕΨΥ Μεσσηνίας στους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων

Share This

 


To ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ. Μεσσηνίας, κατόπιν συνεννόησης με τους αρμόδιους φορείς, προσφέρει στους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων του Νομού, υφασμάτινες μάσκες για την προστασία από τον Covid-19.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021, προσήλθαν στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης, στην Καλαμάτα, οι εκπρόσωποι των Δήμων Καλαμάτας, Μεσσήνης, Τριφυλίας, Οιχαλίας, Πύλου – Νέστορος και Δυτικής Μάνης και παρέλαβαν συνολικά εννέα χιλιάδες (9.000) υφασμάτινες μάσκες, με σκοπό τη διανομή τους στους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων των Δήμων αυτών.

Την παράδοση έκανε ο Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης και εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πελοποννήσου Άγγελος Χρονάς, ενώ παρόντες ήταν και ο Αντιπρόεδρος του Κέντρου Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς, Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως Μεσσηνίας, ο Ταμίας Σπ. Καμαρινόπουλος, εκπρόσωπος του Συλλόγου Δασκάλων Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης και η επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Φωτεινή Βλαχοπουλιώτη.

Εκ μέρους των Δήμων  παρέλαβαν, ο Σαρ. Μαρινάκης, Αντιδήμαρχος Καλαμάτας και μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου, ο Δημ. Γαϊτάνης, Αντιδήμαρχος Πύλου – Νέστορος και μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου, ο Φρούσος Νικόλαος, Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας, ο Μανιάτης Δημήτριος, Επιστημονικός Συνεργάτης Δήμου Οιχαλίας, ο Λούζης Παναγιώτης, Ειδικός Συνεργάτης Δήμου Δυτικής Μάνης.

Ο Πρόεδρος αφού καλωσόρισε τους εκπροσώπους των Δήμων, τους ευχαρίστησε για την συμπόρευση και συναντίληψη  στο έργο της πρόληψης και της ενημέρωσης κατά των εξαρτήσεων και τους επιβεβαίωσε και την επιπλέον συνεργασία του κέντρου με τους φορείς, παρά τις όποιες αντιξοότητες και δυσκολίες που διανύει η κοινωνία μας.

Οι εκπρόσωποι των Δήμων ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη του ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ. του Νομού Μεσσηνίας, για το όλο έργο που επιτελείται στα όρια ευθύνης του Κέντρου και ιδιαιτέρως για την ευαισθησία που επιδεικνύουν, σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, φροντίζοντας για την ατομική υγεία του καθενός μαθητή, με την προσφορά των προστατευτικών μασκών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages