9ο Καλαματιανό Καρναβάλι: Μόνο στολισμός στο κέντρο της πόλης και διαδικτυακές δράσεις - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

9ο Καλαματιανό Καρναβάλι: Μόνο στολισμός στο κέντρο της πόλης και διαδικτυακές δράσεις

9ο Καλαματιανό Καρναβάλι: Μόνο στολισμός στο κέντρο της πόλης και διαδικτυακές δράσεις

Share This

 Δίχως εκδηλώσεις ή ανοιχτές δράσεις,λόγω της πανδημίας, το φετινό 9o Καλαματιανό Καρναβάλι. Σε κεντρικά σημεία της πόλης θα τοποθετηθεί αποκριάτικος στολισμός, ενώ η οργανωτική επιτροπή σε συνεργασία με την Κ.Ε. Φάρις εξετάζει τη δυνατότητα να υπάρξουν διαδικτυακές δράσεις με αποκριάτικη θεματολογία για μικρούς και μεγάλους.

Για το σκοπό αυτό ορίστηκε από τον Δήμαρχο ως πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής η κα. Κέλλυ Φερέτου,προκειμένου να προετοιμαστεί τόσο ο φετινός διάκοσμος της πόλης για την περίοδο της Αποκριάς, όσο και οι διαδικτυακές δράσεις για το 9ο Καλαματιανό Καρναβάλι. Παράλληλα από φέτος θα εκκινήσουν οι διαδικασίες για τον σχεδιασμό και την προετοιμασία των εκδηλώσεων για το 2022 και το 10ο Καλαματιανό Καρναβάλι.

Η κα Φερέτου σε συνέχεια συνάντησης με τον Δήμαρχο, παρουσία του Προέδρου της Κ.Ε. Φάρις Παντελή Δρούγα και του Αντιπροέδρου Ιωάννη Δούζη, ανέφερε πως στόχος για φέτος είναι η διατήρηση του θεσμού έστω και μέσα από διαδικτυακές δράσεις και παιχνίδια. Είναι άλλωστε σημαντικό για την ψυχολογία του κόσμου, σε μία δύσκολη περίοδο όπως αυτή της πανδημίας, να δοθεί η δυνατότητα σε όλους όσοι το επιθυμούν να απολαύσουν καρναβαλικές στιγμές και με ασφάλεια να μοιραστεί η χαρά που προσφέρει όλα τα τελευταία χρόνια το Καλαματιανό Καρναβάλι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages