3000 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας αυτοκινήτων στην ΠΕ Μεσσηνίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

3000 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας αυτοκινήτων στην ΠΕ Μεσσηνίας

3000 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας αυτοκινήτων στην ΠΕ Μεσσηνίας

Share This

 


Το φαινόμενο έλλειψης πινακίδων που παρατηρήθηκε στην ΠΕ Μεσσηνίας τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίστηκε καθώς αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να παραδοθούν στην ΠΕ Μεσσηνίας 3000 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας.

«Ως γνωστόν τους τελευταίους δυο μήνες παρατηρήθηκε έλλειψη πινακίδων κυκλοφορίας αυτοκινήτων στην Π.Ε. Μεσσηνίας. Το πρόβλημα προσωρινά αντιμετωπίστηκε με 100 ζεύγη πινακίδων που δόθηκαν από άλλες Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου, οι οποίες και εξαντλήθηκαν σύντομα» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΕ Μεσσηνίας στην οποία επισημαίνεται επίσης πως το θέμα αντιμετωπίστηκε:  «Τελικά μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού προμήθειας πινακίδων από το αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών δόθηκε εντολή, κατά προτεραιότητα, στον ανάδοχο να παραδώσει και για την Π.Ε. Μεσσηνίας 3000 ζεύγη πινακίδων. Αναμένεται την προσεχή Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, να παραδοθούν στην Π.Ε. Μεσσηνίας οι πινακίδες, με αποτέλεσμα να αποκατασταθεί το πρόβλημα που είχε προκύψει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages