ΘΕΤΙΚΟΣ ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου τον διοικητή του Π.Υ. Καλαμάτας - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS

ΘΕΤΙΚΟΣ  ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου τον διοικητή του Π.Υ. Καλαμάτας

ΘΕΤΙΚΟΣ ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου τον διοικητή του Π.Υ. Καλαμάτας

Share This

 


Τα ελαστικά των πυροσβεστικών οχημάτων στην προμήθεια των οποίων προέβη πρόσφατα η Περιφέρεια κατέφθασαν το πρωί της Τετάρτης 9 Δεκεμβρίου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας. Εκεί βρέθηκε και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, τον οποίο υποδέχθηκε ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών νομού Μεσσηνίας πύραρχος Δημήτριος Γεωργανάς και εξέφρασε ευχαριστίες -εκ μέρους όλων των πυροσβεστών της Μεσσηνίας- για την ουσιαστική συμπαράσταση αλλά και για τη στήριξή του σε διάφορα ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια των πυροσβεστών.

Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, ευχαρίστησε με τη σειρά του τους πυροσβέστες για τις σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρουν και τόνισε πως η Περιφέρεια “θα είναι πάντα αρωγός σε όλα όσα σχετίζονται με τον υπηρεσιακό και προσωπικό τους εξοπλισμό, γιατί κοινός στόχος όλων είναι η διασφάλιση όλων των αναγκαίων συνθηκών και προϋποθέσεων, ώστε να ανταποκρίνονται με αποτελεσματικότητα στο καθήκον τους”.

Υπενθυμίζεται πως η αγορά ελαστικών αφορά όλες τις Περιφερειακές Ενότητες ενώ η σχετική δαπάνη για την προμήθεια ελαστικών για τις ανάγκες των πυροσβεστικών οχημάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ανήλθε περί τις 48.000 ευρώ.

Στην παραλαβή των ελαστικών παρευρέθηκαν επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης και πρώην Αρχηγός του Π.Σ. Βασίλης Καπέλιος, ο Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Βασίλης Χαντζής και ο υποδιοικητής της Π.Υ. Καλαμάτας επιπυραγός Παναγιώτης Παπανικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages