ΕΝΙΣΧΥΣΗ δειγματοληπτικών ελέγχων για κορωνοϊό ζήτησε ο δήμαρχος Καλαμάτας - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS

ΕΝΙΣΧΥΣΗ  δειγματοληπτικών ελέγχων για κορωνοϊό ζήτησε ο δήμαρχος Καλαμάτας

ΕΝΙΣΧΥΣΗ δειγματοληπτικών ελέγχων για κορωνοϊό ζήτησε ο δήμαρχος Καλαμάτας

Share This

 


Τη διενέργεια περισσότερων δειγματοληπτικών ελέγχων για covid-19 ζήτησε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος από τον ΕΟΔΥ. Το σχετικό αίτημα έγινε δια του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας και του επιστημονικά υπεύθυνου, ιατρού Παναγιώτη Κατσαφάδου.

Σε επίσκεψή του στο Κ.Υ. ο κ.Βασιλόπουλος ήμαρχος τόνισε ότι η δουλειά που σε τοπικό επίπεδο γίνεται είναι πολύ καλή, υπογραμμίζοντας ότι σημαντική είναι η συμβολή των ανθρώπων που υπηρετούν στις μονάδες υγείας.

Μάλιστα, ο κ. Βασιλόπουλος σε συζήτηση τόσο με τον κ. Κατσαφάδο, όσο και με τον συντονιστή δράσεων του ΕΟΔΥ στο Νομό Μεσσηνίας και του Κ.Υ. Καλαμάτας, Κώστα Βλαχοδημητρόπουλο, τόνισε την ανάγκη να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια και περισσότερα τεστ στον πληθυσμό, από τον ΕΟΔΥ αλλά και τα Κέντρα Υγείας, προκειμένου να εξαχθούν και καλύτερα συμπεράσματα για την πορεία της πανδημίας τοπικά. Άλλωστε ο Δήμος με τις όποιες δυνάμεις διαθέτει, από την πρώτη στιγμή έχει ανταποκριθεί και έχει στηρίξει και υλικά με την παροχή rapid test τη μονάδα.

Τέλος ο κ. Κατσαφάδος ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την όλη στήριξη, ενώ ο κ. Βλαχοδημητρόπουλος ανέφερε ότι άμεσα θα γίνουν οι προβλεπόμενες ενέργειες με σκοπό την αύξηση των ελέγχων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages