Αθανασόπουλος: Η αντιμετώπιση της παραβατικότητας προυποθέτει κοινωνική ομαλότητα - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS

Αθανασόπουλος: Η αντιμετώπιση της παραβατικότητας προυποθέτει κοινωνική ομαλότητα

Αθανασόπουλος: Η αντιμετώπιση της παραβατικότητας προυποθέτει κοινωνική ομαλότητα

Share This

 


Προϋπόθεση για την κοινωνική ομαλότητα αποτελεί η αντιμετώπιση της παραβατικότητας. Αυτό υπογραμμίζει σε σημερινή δήλωσή του, ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος.

«Ο Δήμος Μεσσήνης εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει ένα πολύ συγκεκριμένο πρόβλημα, αυτό της παραβατικότητας. Όπως και προεκλογικά είχαμε επισημάνει, η αντιμετώπιση του συγκεκριμένου προβλήματος αποτελεί προϋπόθεση για την κοινωνική ομαλότητα και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Το τελευταίο διάστημα έχουμε μια έκρυθμη κατάσταση που αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου στο χρόνιο αυτό πρόβλημα. Χρειάζεται ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση και ολοκληρωμένο σχέδιο ώστε η τοπική κοινωνία να προχωρήσει μπροστά. Στην κατεύθυνση αυτή, από την πρώτη στιγμή έχουμε θέσει το πρόβλημα στους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες και έχουμε ζητήσει αυστηροποίηση του Ποινικού Κώδικα, αύξηση της αστυνόμευσης αλλά και λήψη ουσιαστικών μέτρων. Δεν επιδιώκουμε προσωρινή, αλλά μόνιμη και οριστική λύση για την ασφάλεια των δημοτών μας, των περιουσιών τους και της συνολικής εικόνας του Δήμου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages