Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

 Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης

Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης

Share This

 


Αποφάσεις για μια σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, εγκρίθηκε το έργο προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ, που αφορά την συντήρηση και σήμανση της εθνικής οδού 86 στη Λακωνία, δηλαδή του δρόμου Κροκεές – Μολάοι – Μονεμβασιά.

Επίσης, η Επιτροπή ενέκρινε την δημοπράτηση του προϋπολογισμού 600.000 ευρώ έργου βελτίωσης και συντήρησης του δρόμου Νέδοντας – Ασπρόχωμα – κόμβος Μορέα (όσον αφορά το τμήμα Ασπρόχωμα – κόμβος Μορέα) στη Μεσσηνία.

Ακόμα, προέβη στην έγκριση του πρακτικού ανάδειξης μειοδότη για το προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ έργο συντήρησης και σήμανσης της εθνικής οδού Τρίπολης – Σπάρτης, στο τμήμα που υπάγεται στα διοικητικά όρια της Π.Ε. Αρκαδίας.

Ενέκρινε, εξ άλλου, την διενέργεια ηλεκτρονικών διαγωνισμών, αφ΄ενός για το έργο βελτίωσης, συντήρησης και αναβάθμισης της ασφάλειας της εθνικής οδού Τρίπολης – Πύργου κατά τμήματα (από Τρίπολη έως Λευκοχώρι), με προϋπολογισμό 800.000 ευρώ και αφ’ ετέρου για το το έργο συντήρησης και άρσης της επικινδυνότητας στην εθνική οδό Τρίπολης – Πύργου, στο τμήμα Καρκαλού έως Σταυροδρόμι, προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ.

Η Οικονομική Επιτροπή προέβη, εξ άλλου, στην έγκριση επικαιροποιημένων τευχών δημοπράτησης της εγκατάστασης ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο Λεβιδίου, καθώς επίσης και στην έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης δαπάνης 73.160 ευρώ μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού – Περιβάλλοντος – Αθλητισμού – Τουρισμού (ΔΟΠΠΑΤ) του Δήμου Ναυπλιέων και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την προμήθεια θερμομονωτικού καλύματος για την κολυμβητική δεξαμενή του δημοτικού κολυμβητηρίου Ναυπλίου και μηχανισμών περιτύλιξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages