Μπουλούκος σε Νίκα: «Η πολιτική και ο δημόσιος διάλογος θα έπρεπε να διεξάγονται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Μπουλούκος σε Νίκα: «Η πολιτική και ο δημόσιος διάλογος θα έπρεπε να διεξάγονται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα»

Μπουλούκος σε Νίκα: «Η πολιτική και ο δημόσιος διάλογος θα έπρεπε να διεξάγονται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα»

Share This

 «Η πολιτική και ο δημόσιος διάλογος θα έπρεπε να διεξάγονται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα και να στρέφονται κυρίως γύρω από τα πραγματικά προβλήματα και τις ανάγκες τ


ου Τόπου και της Κοινωνίας.». Επισημαίνει μεταξύ άλλων σε γραπτή του δήλωση, ο Δικηγόρος Γιώργος Μπουλούκος, ο οποίος είχε διατελέσει Περιφερειακός Συμπαραστάτης Πελοποννήσου από το 2011 έως το 2019.

Αφορμή για τη δήλωσή του στάθηκε η αναφορά της ανακοίνωσης του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα ότι ο κ. Μπουλούκος με την ψήφο των Περιφερειακών Συμβούλων της Χ.Α. τον εξέλεξε το συμπαραστάτη του Πολίτη καθώς επίσης ότι ήταν προτεινόμενος μάρτυρας υπεράσπισης από τον Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο στην πρόσφατη Δίκη.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:

Επειδή η πολιτική αντιπαράθεση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ανέμιξε και το όνομά μου και την θητεία μου ως Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:

Θεωρώ ιδιαίτερη τιμή για εμένα την εκλογή μου με ενισχυμένη πλειοψηφία ως Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη & της Επιχείρησης για δύο συνεχόμενες θητείες. Την πρώτη φορά στο Περιφερειακό Συμβούλιο δεν μετείχε αυτοδιοικητικά η «Χρυσή Αυγή». Επανεκλέχτηκα έχοντας υπηρετήσει ήδη μια θητεία με σοβαρές και υπεύθυνες θέσεις, καταθέτοντας μάλιστα και συγκεκριμένες προτάσεις για την αναβάθμιση του θεσμού. Εκλέχτηκα με την ψήφο πλειόνων και διαφορετικών παρατάξεων που αποτίμησαν την διαδρομή μου και την προσωπικότητα μου.

Είναι γνωστό σε όλους ότι ουδέποτε σταμάτησα να εργάζομαι ως μαχόμενος Δικηγόρος, σε αντίθεση με όσους διαβιούν από την ενασχόληση τους με την πολιτική και λαμβάνουν αντιμισθίες.

Η πολιτική και ο δημόσιος διάλογος θα έπρεπε να διεξάγονται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα και να στρέφονται κυρίως γύρω από τα πραγματικά προβλήματα και τις ανάγκες του Τόπου και της Κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages