Σεμινάριο Γονέων με παιδιά στη νηπιακή ηλικία από το ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ. Μεσσηνίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σεμινάριο Γονέων με παιδιά στη νηπιακή ηλικία από το ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ. Μεσσηνίας

Σεμινάριο Γονέων με παιδιά στη νηπιακή ηλικία από το ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ. Μεσσηνίας

Share This


 

Το ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ. Μεσσηνίας  σε συνεργασία με τον Ο.ΚΑ.ΝΑ και το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Πελοποννήσου ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των γονέων με παιδιά στην νηπιακή ηλικία υλοποιεί έναν διαδικτυακό σεμινάριο την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 μμ με θέμα: «Η τέχνη του ν’ ακούς… κάνει τους άλλους να επικοινωνούν».

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γονέων με παιδιά νηπιακής ηλικίας πάνω στους παράγοντες εκείνους που εμποδίζουν την επικοινωνία με το παιδί και η επεξεργασία τεχνικών που συμβάλλουν στο χτίσιμο μιας ποιοτικής σχέσης μέσα στην οικογένεια.Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι οι Φωτεινή Βλαχοπουλιώτη- Κοινωνική Ανθρωπολόγος, Επιστημονικά Υπεύθυνη του ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ. και  Σαραντοπούλου Στέλλα, Σ.Ε.Ε. Προσχολικής Εκπ/σης του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Πελοποννήσου

Δηλώσεις Συμμετοχής
Τρόπος Διεξαγωγής του Σεμιναρίου

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο του Κέντρου Πρόληψης Μεσσηνίας 27210-84009 (καθημερινά 10:00 πμ-14:00 μμ) έως την Τρίτη 15/12/2020.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής webex. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν στο e-mail τους ένα link στο οποίο θα πατήσουν κατά την ώρα έναρξης του σεμιναρίου κάθε φορά και θα μεταφερθούν αυτομάτως στο «δωμάτιο» του σεμιναρίου.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages